De ce îmi citești blogul?

Ideea de a avea un blog bine structurat din punct de vedere conţinut, tema workshopului de ieri al Cristinei Bazavan, organizat de blogoree.ro, m-a determinat în primul rând să-mi refac pagina „Despre mine”, pentru că avea o vagă legătură cu ceea ce scriam eu pe blog în mod curent.

Cum arată cititorul tău? Ce profil are? Când scrii un text la cine te gândeşti? Sunt întrebări la care mi-am răspuns ieri în premieră. Răspunzându-mi mi-am dat seama că am pierdut timpul cu unele posturi, altele nu au avut nicio legătură cu procupările mele, iar altele au avut audienţă tocmai pentru că m-am gândit şi la cel care le va citi.

Multe sunt concluziile după acest workshop dar una este foarte importantă: scuza „nu am ce să scriu pe blog” nu este valabilă! Subiecte sunt la tot pasul. Trebuie doar să vrei să le vezi. Am experimentat şi am înţeles sensul frazei rostite de Cristina ieri: „Unghiul din care relatezi un subiect de actualitate transformă un material banal în ceva unic, de interes”.

Sunt bucuros că am putut participa la primul workshop organizat de blogoree.ro după relansare. Acesta este de fapt momentul relansarii blogoree.ro! Dacă mă vor mai primi, voi participa cu mare plăcere şi la altele 🙂

Voi de ce citiţi un anume blog? Ce vă face să reveniţi pe acel blog? Şi nu în cele din urmă, de ce citiţi acest blog? 😀

Foto

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.