Cum sa facem conținut pe blog

În doi ani şi jumătate de blogging trebuie să recunosc că am participat prea puţin la workshopuri sau alte evenimente de profil care să mă înveţe cum e cu conţinutul pe blog şi cum se structurează acesta. Până acum am învăţat mai mult singur, furând cum se spune, de la unul, de la altul sau cerând sfaturi (pe care le-am şi primit dealtfel). Am avut şi am cui să cer sfaturi.

Chiar dacă nu din blogging îmi câştig existenţa, vreau totuşi să învăţ să stăpânesc mai bine „comenzile” de pe aici. Am făcut-o mai mult după ureche dar nu mi-a fost ruşine să întreb sau să mă pun pe învăţat, chiar şi la vârsta mea. Asta e, am deschis ochii în online mai târziu…Şi da, vreau să câştig bani din blog 😀

Duminică, 23 octombrie 2011, voi participa la primul meu workshop dedicat, pe tema „Cum să facem conţinut pe blog” cu Cristina Bazavan, organizat de blogoree.ro în parteneriat cu Romtelecom. Conţinutul ţine viu şi interactiv blogul, aduce cititori noi şi, mai ales, îi păstrează pe cei actuali pentru că, după mine, a crea o comunitate în jurul blogului este cel mai important lucru.

Am un blog şi nu mi-e frică să-l folosesc 😀

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.