Despre mine

Am (peste) 40 de ani, sunt tatăl a două fetiţe minunate şi sunt un om liber. Iubesc ceea ce fac și fac ceea ce doresc.

Pe blog scriu, făra o prea mare consecvență, din 2008 despre family stuff, propriile experienţe, mai vechi, mai noi. Promovez cu drag tot ce ţine de copii şi recomand părinţilor diferite experienţe, evenimente, produse şi servicii pentru copii. Blogul poate fi inclus – parţial – la categoria „Blog de Tată”. Sau „Blog de tată de fete” 😀

Unul dintre proiectele personale cele mai dragi derulate prin intermediul acestui blog este #masinadefamilie, cel care mi-a activat o pasiune mai veche pentru maşini.

În mod evident, îmi mai dau cu părerea despre retail, cu accente pe comerţul alimentar, despre experienţe culinaro-bahice şi despre sport.

Sunt ceea ce se cheamă atât de pompos antreprenor (pe cât de pompos sună, pe atât de dificil e). Din când în când o să mai explic cum e cu antreprenoriatul, din unghiul meu de vedere, fie că e vorba de antreprenoriatul online, fie că e vorba de antreprenoriatul într-o companie care furnizează servicii de marketing. Şi, odată îmbarcat în acest tren, fără oprire şi fără întoarcere, îmi permit să „dau din casă” ce mă motivează şi ce mă poartă înainte pe acest drum.

Proiecte online :

retail-FMCG.roun site de ştiri exclusiv din retailul alimentar şi din industria bunurilor de larg consum, lansat în 2010. La începutul lui 2014, am lansat alte două proiecte de nişă, tot din zona de retail:

ElectroRetail şi BricoRetail

EcoBioGreen – o pagină de Facebook VERDE. Intraţi şi o să vedeţi despre ce e vorba. E jucăria mea.

Comments (4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.