Leapșa cu o carte, reloaded

Nelida a iniţiat în week-end-ul trecut o leapşă simplă dar interesantă. Inspirată fiind probabil de una dintre cele mai frumoase şi de mai succes lepşe care s-au derulat vreodată, cea cu circuitul cărţilor prin blogosferă, Nelida mă „somează” să-i recomand ei dar şi altei persoane câte o carte dintre acelea care mi-au mers mie la casa sufletului, cum îmi place să spun.

Mă conformez şi fac recomandările de rigoare:

1. Nelidei şi tuturor le recomand cartea „Călugărul care şi-a vândut Ferarri-ul”, de Robin S. Sharma. Probabil că e a ţânşpea oară când menţionez această carte pe blog sau citez din ea. E o carte de căpătâi. E o carte pe care o citeşti pe nerăsuflate prima oară. Apoi la a doua citire, cam la aproximativ o lună după prima, vei dori să-ţi notezi undeva anumite pasaje, iar la a treia citire, la a câta am ajuns şi eu, vei simţi nevoia să spui la toată lumea despre ea 🙂

2. Merg tot pe zona de dezvoltare personală şi îi recomand lui Vlad Dulea, care va prelua şi el leapşa asta, cartea „Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni şi să deveniţi influenţi”, de Dale Carnegie, o carte care deşi e scrisă în anul 1936 conţine principii valabile şi în ziua de azi.

Nelida mi-a recomandat să citesc „Arta Războiului” de Sun Tzu după care să-i fac şi un review. N-am citit-o dar o voi face cu mare plăcere. Îmi cumpăr cartea, o citesc şi ne reîntâlnim aici pentru păreri despre carte.

Spor la citit!

Foto

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.