VentureConnect – o șansă pentru antreprenorii români

Aş vrea să vă prezint în câteva cuvinte proiectul VentureConnect iniţiat cu scopul de a descoperi şi de a susţine antreprenorii români.

VentureConnect este evenimentul care dă şansa antreprenorilor din IT / Tech / On-line să işi câstige şansa unei investiţii de peste 250.000 Euro. Anul trecut, cei care au luat acasă o sumă de peste 500.000 Euro au fost cei de la Tjobs.ro. Anul acesta organizatorii speră să atragă noi business-uri la fel de promiţătoare.

Ar mai fi de completat că VentureConnect a fost şi este susţinut de oameni talentati precum Marius Ghenea, Orlando Nicoară sau Dragoş Roua.

Evenimentul din acest an, aflat la cea de-a treia ediţie, se va desfăşura pe data de 20 iunie 2011, la Hotelul Intercontinental. Printre invitaţii care au confirmat prezenţa se numară Kenneth P. Morse, antreprenor în serie şi William Aulet, senior lecturer la MIT Sloan School of Management, ambii din Statele Unite, precum şi 3TS Capital Partners.

Antreprenorii îşi pot depune proiectele pentru această ediţie a VentureConnect până la data de 3 iunie trimiţându-le la adresa projects@ventureconnect.ro. Advisory Board-ul VentureConnect va analiza proiectele depuse pana la data de 15 iunie, cand se va anunta agenda evenimentului.

Cei care vor să participe la eveniment se pot înscrie pe www.ventureconnect.ro.

Foto

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.