Tu ai o ștampilă?

Vă povesteam acum câteva luni de site-ul stampileonline.ro şi vi-l recomandam, dată fiind uşurinţa de a-ţi prefigura singur designul ştampilei (totul se face online, inclusiv previzualizarea machetei în timpul redactării), fiind primul site de acest fel din România.

Săptămâna trecută, cei de la stampileonline.ro, au lansat campania „Am ştampila mea”, prima lor campanie din online, ce presupune publicarea pe site unor machete,  grupate după o idee, vreme de câteva săptămâni. Machetele au fost publicate de asemenea si pe pagina de Facebook a StampileOnline.ro. Acolo veţi citi şi care sunt premiile, aşa că merită să băgaţi un ochi :).

Înţeleg că publicarea machetelor nu reprezintă decât o parte a campaniei, alte surprize făcându-şi loc în curând. Le aşteptăm! Mie, personal, mi-a plăcut o ştampilă, pe care o să mi-o şi comand. E vorba de această ştampilă de buzunar. Imi lipseşte una de acest fel şi o găsesc foarte practică.

Dacă vă gândiţi să vă luaţi o ştampilă (de oricare, inclusiv pentru firmă), vă reamintesc că, pentru a vă putea crea, personaliza şi comanda ştampile, trebuie doar să vă faceţi un cont pe site şi apoi puteţi alege unul din zecile de modele disponibile şi să compuneţi, după cum doriţi, macheta ştampilei.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.