27th feb.

Citroen lansează Ami, un model 100% electric, cu 2 locuri, accesibil la preț și care se poate conduce fără permis

Citroën tocmai a lansat Ami, un model 100% ëlectric (vedeți accentul pe „ë”), cu 2 locuri, compact și agil și accesibil tuturor: nu necesită permis de conducere, beneficiază de oferte accesibile, adaptate tuturor tipurilor de utilizare, de la car sharing la servicii Free2Move sau de închiriere pe termen lung și poate fi livrat direct la domiciliu.

Vai ce-mi place buburuza asta electrică!

Ami este un răspuns practic la noile așteptări în materie de mobilitate pe distanțe scurte: permite accesul facil în centrul orașelor, oferind mijloace de micro-mobilitate pentru toată lumea. Este o alternativă reală la scutere, biciclete, mopede și la transportul public la costuri accesibile, ce oferă noi stiluri de viață, orientate către universul digital.

Ami, pe scurt:

– disponibil, deocamdată, doar în Franța
– baterie se încarcă în numai 3 ore de la o priză electrică standard, la fel ca un smartphone
– autonomie de 70 de km
– ultra-compact, cu o lungime de 2.41 m și diametru al cercului de virare de 7.20 m, ideal pentru deplasările în oraș și manevrele de parcare
– poate găzdui în deplin confort 2 pasageri care călătoresc unul lângă altul într-un habitaclu închis și încălzit, extrem de luminos, dar protejat pe dinafară
– accesibil de la vârsta de 16 ani în țările din Europa. Ami este disponibil pentru toți utilizatorii, cu sau fără permis de conducere

Prețuri închiriere/ achiziție Ami:

– Închiriere pe termen lung: 19.99 € pe lună (versiunea Ami; închiriere pe o perioadă de 48 de luni, avans 2,644 € și ecobonus 900€ TVA inclus, în Franța)
– Servicii de car-sharing prin Free2Move: de la 0.26€/min (în baza unui abonament lunar de 9.90€, fără niciun angajament, în Franța)
– Preț de achiziție: de la 6.000 € TVA inclus (versiunea Ami; bonus 900€ TVA inclus, în Franța).

Îl așteptăm pe Ami și pe la noi. Nu, nu este o #masinadefamilie, dar copilul cel mare îl poate conduce peste un an, ca idee, dacă va ajunge și la noi. Eu, unul, sunt cu ochii pe el.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.