Avengers: Endgame
25th apr.

Avengers: Endgame e un spectacol de film

Saga Star Wars se termină, seria Avengers se termină. Noi cu ce rămânem? Ce facem? Ce urmează?

Probabil că urmează să achiziționăm toate filmele Marvel în format Blue Ray, așa cum am făcut cu toate episoadele Star Wars și cu multe alte filme iconice și să ne întregim colecția, ca să le putem revedea ori de câte ori vrem. Sunt filme pe care le poți revedea over and over.

Avengers: Endgame e un spectacol de film care marchează finalul aventurilor eroilor Marvel. Îți vine să crezi că se termină? No more after credits scenes?

E un spectacol de film prin calitatea efectelor speciale și a sunetului – efectele și sunetele sunt la superlativ dar sunt naturale, nu e nimic forțat, doar ne-am obișnuit cu asta – și reprezintă un cadou, un big „Thank You” adus fanilor întregului Univers Marvel. Avengers: Endgame este o peliculă specială și pentru că este al doilea film care a fost filmat integral cu camere IMAX, primul fiind „Avengers: Infinity War”.

Cele 3 ore ale filmului sunt, parcă, prea scurte. Stai cu sufletul la gură, iar povestea te surprinde ca de fiecare dată. Ne-am obișnuit și cu emoția puternică și cu umorul dar de această dată, Endgame aduce și un strop de romantism. Și eroii au nevoie să facă o pauză de la a salva lumea, să își tragă un pic sufletul și să se bucure de viață. Așadar, stop joc!

Nu vă trebuie un imbold, nu vă trebuie o invitație, știu că veți merge să vedeți Avengers: Endgame și vă asigur că, așa cum a făcut-o fiecare film în parte, nici acest ultim capitol nu vă va dezamăgi. Ceea ce vă recomand, însă, este să-l vizionați în format IMAX, pentru o experiență cu adevărat spectaculoasă, cu 26% mai multă imagine decât într-o sală standard.

Premiera Avengers: Endgame – 26 aprilie 2019

Avengers Endgame, ultima filă din istoria de 11 ani a Universului Cinematografic Marvel și al 22-lea film realizat de Studiourile Marvel, va avea premiera vineri, 26 aprilie 2019 în în format IMAX (în AFI Cotroceni Bucureşti şi Shopping City Timişoara), în format 4DX (în Mega Mall București, Brăila Mall, City Park Constanța, Shopping City Timişoara și Iulius Mall Cluj), în sălile VIP (în AFI Cotroceni și ParkLake București) și în 3D în toate multiplexurile Cinema City din ţară.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.