computer
27th nov.

B12 ANKERMANN Vital aduce un plus de energie și este bun pentru stres

Dormi iepurește deși ești obosit, ai o senzație de oboseală accentuată sau chiar de extenuare, de scădere a capacității de concentrare și a memoriei? Mai mult, ai senzații de amorțeală, furnicături la nivelul mâinilor sau picioarelor, dificultate la mers sau chiar probleme de echilibru? Ei bine, nu trebuie să fii prea în vârstă să ai simptomele astea. I se pot întâmpla oricui, iar de cele mai multe ori, acestea apar din cauza deficienței de vitamina B12.

Mie mi se întâmplă, câteodată, pe fond de stres, să am stări de oboseală, perioadă în care nu sunt foarte productiv, iar senzația e că somnul nu mă ajută deloc. Atunci ce ajută să treci peste aceste stări?

Cum poți aduce un plus de vitamina B12?

Vitamina B12 se găsește aproape exclusiv în alimente de origine animală, cum ar fi: peștele, fructele de mare, carnea, ouăle, produsele lactate sau chiar în unele cereale dar consumul acestora nu garantează că se poate atinge necesarul zilnic de substanță activă pentru organismul uman. Atenție! Vegetarienii sau veganii pot avea nevoie de extra vitamina B12, la fel ca gravidele sau persoanele în vârstă.

Oricum, plecând de la cauze, o dietă alimentară variată este principala condiție a asigurării unui nivel optim de vitamina B12.

B12 ANKERMANN VitalAltfel, un ajutor binevenit pentru un plus de vitamină B12 este B12 ANKERMANN Vital, un supliment alimentar cu vitamina B12, lansat de curând pe piața din România, care aduce un plus de energie şi este bun pentru stres, iar în plus ajută în cazul senzației de extenuare, reduce oboseala inexplicabilă și îmbunătățește calitatea somnului.

B12 ANKERMANN Vital nu este un medicament, ci este o vitamină hidrosolubilă esențială pentru organism, un supliment produs de WÖRWAG Pharma, o companie germană cu un renume foarte bun la nivel internațional.

Recomandarea de administrare este de 1 comprimat B12 ANKERMANN Vital pe zi, înghiţit întreg cu o cantitate suficientă de apă, de preferinţă înainte de micul dejun. A se reţine că substanţa activă este vitamina B12.

B12 ANKERMANN Vital

B12 ANKERMANN Vital se găseşte, începând din toamna anului trecut, în principalele lanțuri de farmacii din București și din țară. Blogul www.claudiuciobanu.eu face parte din campania natională de informare şi awareness legată de suplimentul alimentar B12 ANKERMANN Vital. Mai multe informaţii pe www.facebook.com/b12vital/.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.