computer
18th iul.

B12 ANKERMANN Vital, un supliment alimentar de un real ajutor în sezonul cald

Sunt singurul care are stări de somnolență mai accentuată vara? Probabil că nu. Căldura, alimentația necorespunzătoare, lipsa mișcării (a sportului) și deshidratarea sunt cele mai frecvente cauze pentru astfel de simptome. Iar de aici apare și lipsa de productivitate.

Chiar dacă din punct de alimentație nu mă lasă alții să calc strâmb, chiar dacă mă străduiesc cât pot de mult să fac sport, iar la capitolul hidratare am grijă, starea de apatie și de lipsă de energie apare adeseori în sezonul cald.

Pe de altă parte, aceste simptome apar din cauza deficienței de vitamină B12, care se găsește aproape exclusiv în alimente de origine animală, cum ar fi: peștele, fructele de mare, carnea, ouăle, produsele lactate. Vegetarienii sau veganii pot avea nevoie de extra vitamină B12, la fel ca gravidele sau persoanele în vârstă.

Un aport adecvat de vitamina B12 este esențial pentru: funcționarea normală a sistemului nervos, menținerea sănătății psihice, asigurarea unui metabolism energetic normal și reducerea oboselii și extenuării.

B12 ANKERMANN VitalUn ajutor binevenit pentru un plus de vitamină B12 este B12 ANKERMANN Vital, un supliment alimentar cu vitamina B12, disponibil de curând și pe piața noastră, în principalele lanțuri de farmacii din București și din țară.

Produsul este o vitamină hidrosolubilă (nu este un medicament!), esențială pentru organism. Ajută în cazul senzației de extenuare, reduce oboseala inexplicabilă și îmbunătățește calitatea somnului. În plus, alungă stările de neliniște și îți readuce bucuria de a trăi.

Consumul de B12 ANKERMANN Vital asigură, astfel, necesarul zilnic de vitamina B12, contribuind astfel la îmbunătățirea capacității fizice și psihice, precum și la reducerea stărilor de oboseală și extenuare.

Suplimentul B12 ANKERMANN Vital este produs de WÖRWAG Pharma, o companie germană activă pe plan internaţional, cu valorile unei afaceri de familie.

Recomandarea de administrare este de 1 comprimat B12 ANKERMANN Vital pe zi, înghiţit întreg cu o cantitate suficientă de apă, de preferinţă înainte de micul dejun. A se reţine că substanţa activă este vitamina B12.

B12 ANKERMANN Vital

B12 Vital se găseşte, începând cu luna octombrie 2017, în principalele lanțuri de farmacii din București și din țară. Blogul www.claudiuciobanu.eu face parte din campania natională de informare şi awareness legată de suplimentul alimentar B12 Vital. Mai multe informaţii pe www.facebook.com/b12vital/.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.