31st mai

BMW X2 xDrive20d este noul nostru partener în proiectul #masinadefamilie

După o pauză de exact 2 luni, proiectul #masinadefamilie continuă cu episodul numărul 47, al cărui protagonist este noul BMW X2, modelul lansat la finalul anului trecut și în România. Este al doilea model din proiect sub însemnul X de la BMW, după testul cu BMW X5 xDrive30d și al patrulea model de la BMW, după Seria 2, X5 și i3.

 

BMW X2

Mai exact, modelul pe care îl vom lua azi în teste este BMW X2 xDrive20d, având în dotare linia Model M Sport, cu motorizare diesel de 2 litri, 190 de CP, tracțiune integrală xDrive și transmisie automată Steptronic sport în 8 trepte.

O echipare sportivă, să zic așa 🙂 Un look foarte sportiv.

Culoarea mașinii din test este Albastru Misano, adică exact cea din imaginea de mai sus, culoare care îmi amintește de primul test din #masinadefamilie cu un model de la BMW, testul cu BMW Seria 2.

Sunt foarte curios cum au gândit nemții spațiul la interior și portbagaj pentru noul model BMW X2, știind faptul că noi nu prea glumim cu bagajele într-o deplasare mai lungă cu mașina.

BMW X2

Sistemul wireless de încărcare al telefonului (în valoare de 410 euro, TVA inclus) este alt feature de care sunt foarte curios, având în vedere că folosesc la greu Waze-ul, motiv pentru care telefonul se descarcă repede. În plus, cu sistemul wireless scapi de firăraia din mașină, pe care nu o dorește nimeni. Tare curios sunt de acest sistem.

La fel, habar nu am ce implică cele trei pachete din dotare: First Class Upgrade, Business Class și Inovation – toate se ridică la un preț de achiziție de cca 5.400 de euro (TVA inclus) – dar, cu siguranță, voi afla.

Să vedem!

Să aveți o (mini) vacanță frumoasă, cu drumuri foarte bune!

Ne puteţi urmări pe Instagram sau Facebook.

Test anterior #masinadefamilie: Mercedes-Benz Clasa X. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect le găsiţi aici.

Episodul 47 din #masinadefamilie este susţinut de către BMW Romania.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.