30th mart.

Mercedes-Benz Clasa X și Fermierii, episodul pilot

A venit primăvara? A dat firul ierbii? Au înmugurit copacii? Atunci, au ieșit și fermierii la munca câmpului pentru că pământul nu așteaptă.

Așa că, ne adunăm, cu mic cu mare, și dăm și noi o mână de ajutor părinților noștri. În grădină, la bucata de pământ de lângă pădure, pe lângă casă, cu ce putem și cu ce avem la îndemână. Mai ales cu ce avem la îndemână. Pentru că, zilele astea, suntem fermieri și vom munci la un fel de #fermadefamilie.

Oricum, avem un ajutor de nădejde pentru toate treburile mai grele de la fermă, adică acele treburi care necesită forță, tracțiune, urcat, cărat, împins și tăvălit prin noroi, ajutor care știe să arate, în schimb, și bine, elegant și poate fi și foarte ascultător. Manierat aș spune.

Este vorba despre Clasa X, noul pick-up bun la toate de la Mercedes-Benz, mai exact Mercedes-Benz Clasa X 250 d 4MATIC, 190 de CP și cutie automată 7G-TRONIC. Mercedes-Benz Clasa X este destoinicul nostru ajutor în acest episod pilot din #Fermierii și protagonistul episodului cu numărul 46 din proiectul #masinadefamilie, varianta #pickupdefamilie 🙂 Mercedes-Benz Clasa X este al doilea #pickupdefamilie din proiect, un model pe care mi l-am dorit foarte tare să-l conduc.

Dacă Mercedes-Benz Clasa X e un pick-up, atunci are benă de încărcare. Ei bine, modelul pe care îl avem noi în teste zilele astea are bena carosată, ceea ce ne-am și dorit pentru familia noastră și pentru posibilitățile noastre „umile” legate de bagaje.

Avem așa:

  • Lungimea patului de încărcare: 1.587 mm
  • Lățimea patului de încărcare: 1.560 mm
  • Înălțimea patului de încărcare: 474 mm

Rezultă un volum de încărcare de aproape 1.200 de litri pentru Mercedes-Benz Clasa X. Iar dacă mai adăugăm și capacitatea maximă utilă de încărcare, care este de 1.042 kg și capacitatea maximă de tractare de 3.500 kg, avem de-a face cu model puternic, cu un spațiu foarte generos de încărcare și mai stim și că va face față la ce o să-l punem noi să care.

Mercedes-Benz Clasa X

Așa că, vă dorim să aveți o vacanță frumoasă cu drumuri foarte bune! Noi ne retragem la fermă 🙂

Ne puteţi urmări pe Instagram sau Facebook.

Test anterior #masinadefamilie: Suzuki Vitara. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect le găsiţi aici.

Episodul 46 din #masinadefamilie este susţinut de către Mercedes-Benz Romania.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.