27th nov.

E început de iarnă? Atunci e tabără. E #bizsmscamp

După cum vedem chiar zilele astea, odată cu valul de block-uri ale unor conturi de Facebook după ce mai mulţi „dizidenţi” au postat împotriva „puterii”, fenomenul Social Media este într-o continuă transformare. Ce era valabil acum un an, acum o lună sau poate chiar ieri, nu mai e valabil azi.

Facebook-ul se dezvoltă periculos, aş zice, de mult, Instagramul creşte şi devine una dintre cele mai mişto reţele sociale, Twitterul nu a murit dar este ignorat din greu, WhatsApp-ul, deşi pare un soi de underground network, este mai prezentă decât ne imaginam unii dintre noi, iar LinkedIn-ul îşi caută încă drumul şi tinde să fie mai mult decât o reţea profesională.

Iar pentru unii dintre noi, aceste reţele reprezintă şi uneltele de a ne populariza proiectele, articolele de pe blog şi iniţiativele care împletesc online-ul cu offline-ul.

Despre acestea şi despre celebrul triunghi amoros ABC (agenţii – bloggeri – companii) este vorba în fiecare tabără de social media – BizSMSCamp – la a cărei ediţie de iarnă voi participa în curând. Pentru mine, va fi cea de-a 8-a ediţie a taberiei la care voi participa – sunt 2 ediţii pe an: una vara şi una iarna.

tabără

Şi da, în fiecare tabără, îmi aduc la zi informaţiile legate de Social Media, învăţ chestiuni noi într-un mod foarte aplicat, cunosc oameni noi şi îmi validez sau nu anumite idei sau proiecte. Ăstea sunt principalele motive pentru care particip consecutiv la BizSMSCamp de 8 ediţii. Iată, de exemplu, cu ce am plecat de la ediţia precedentă, cea din vară: Nu mai căuta vina în altă parte! Depinde doar de tine.

Aşadar, Biz Social Media Snow Camp, ediţia de iarnă, un eveniment organizat de Revista Biz, va avea loc săptămâna viitoare, între 7 şi 10 decembrie 2017. Nu mai sunt de mult locuri. Cine ştie cât de folositoare îi este tabăra, se înscrie pentru următoarea tabără imediat după ce se termină o ediţie.

Cui se adresează BizSMSCamp? Oamenilor din comunicare din companii, indiferent de domeniu, agenţiilor (PR şi publicitate) şi bloggerilor.

Ne vedem în tabără!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.