6th nov.

#saptamanaelectrica continua cu noul Renault ZOE 400

După o mică întrerupere, #saptamanaelectrica continuă cu un alt model 100% electric  – noul Renault ZOE sau Renault ZOE 400 – al cărui variantă anterioară a mai poposit la noi, acum un an, iar pentru câteva zile o să fie maşina noastră de familie.

Renault ZOE 400

Şi în acest episod mergem pe acelaşi concept potrivit căruia o #masinadefamilie nu înseamnă doar deplasări mai lungi în week-end sau în vacanţă, ci înseamnă deplasări multe şi dese prin oraş unde un model de dimensiuni mici – dacă e full electric, cu atât mai bine – este tot ce îţi trebuie pentru tine şi familia ta.

Asadar, start în episodul cu numărul 43 din #masinadefamilie, cu varianta full electrică de la Renault, noul ZOE, mai exact Renault ZOE 400, echiparea INTENS, cu motor electric rotativ Z.E. de 68 KW şi 92 de CP, ce promite o autonomie de 400 de km (300 de km efectivi).

Ce e foarte fain la noul Renault ZOE 400 este că îţi poţi instala pe smartphone aplicaţia mobilă My Z.E. cu care poţi verifica nivelul de încărcare, autonomia, cât timp a mai rămas până la încărcarea full şi alţi parametri. Aşadar, nu trebuie să fii în maşină pentru a fi cu ochii pe noul Renault ZOE 400.

Din punct de vedere siguranţă ştim că Renault are unele dintre cele mai bune note la testele de profil, iar Noul Renault ZOE nu face excepţie, fiind desemnat cea mai bună mașină din clasa supermini în 2013 de către organizația Euro NCAP.

Să mai zicem că noul Renault ZOE 400 are un portbagaj cu o capacitate de 330 de litri, foarte bun pentru nevoile noastre cotidiene. Dar despre acesta şi despre alte caracteristici ale full electricului Renault ZOE 400, în articolul feed-back de după test.

Să aveţi o săptămână excelentă şi drumuri bune!

Ne puteţi urmări pe Instagram sau Facebook.

Test anterior în #saptamanaelectrica: BMW i3

Test anterior #masinadefamilie: Peugeot Traveller Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie a câştigat locul 2 la Webstock Awards 2016cel mai mare eveniment de Social Media din România, la categoria Blogger’s Projects. Episodul 43 din #masinadefamilie este susţinut de către Renault Romania.

Comments (1)
  • In primul rand, felicitari pentru locul obtinut la Webstock. Cat despre noul Renault ZOE 400, pare o masina electrica interesanta (atat la interior, cat si la exterior).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.