3rd nov.

Noul MPV Peugeot Traveller și o călătorie cu 2 familii

Peugeot Traveller este o altă surpriză pe care le-am pregătit-o alor mei pentru acest sfârşit de an, un model cu care ne vom deplasa, în acest week-end, 2 familii formate din 4 mari şi 3 mici, în episodul cu numarul 42 al proiectului #masinadefamilie.

Peugeot Traveller

Pentru că nu am mai avut in teste de ceva vreme un MPV (Multi Porpose Vehicle) sau un model cu mai mult de 5 locuri, mi-am dorit unul la acest sfârşit de an, iar din grupul PSA mi-au făcut cu ochiul Peugeot Traveller şi Citroen Spacetourer. Primul a fost disponibil aşa că în acest week-end se anunţă distracţie mare.

Asadar, alături de Familia Pelican, cu care am mai avut astfel de isprăvi de a călători cu 2 familii într-o maşină, partener de drum o să ne fie noul monovolum MPV Peugeot Traveller L3H1, varianta cea mai lungă, cu 7 locuri, motorizare 2.0 BlueHDi de 180 CP şi cutie automată EAT6 cu 6 rapoarte.

Peugeot Traveller este al doilea MPV din proiectul #masinadefamilie şi al treilea model cu mai mult de 5 locuri, după Mercedes-Benz Clasa V şi respectiv Renault Trafic Combi, cu ambele mergând în aceeaşi formaţie – 4 ciobani şi 3 pelicani 🙂

Peugeot Traveller este un MPV de mari dimensiuni, de 5,3 m lungime ce se anunţă foarte încăpător. Volumul portbagajului atinge valoarea de 1.500 de litri și se poate extinde la nu mai puțin de 4.900 de litri, dacă se renunță la o parte dintre scaune. Eu cred că e arhi suficient pentru bagajele a 2 familii, mai ales că nu plecăm în vacanţă ci doar într-o excursie de 2 zile.

Mă uit pe fişa tehnică a noului Peugeot Traveller şi văd o mulţime de caracteristici cu care am mai avut de-a face, dar una mi-a atras atenţia şi mă tot întreb ce o fi şi ce o face? E vorba de „Încălzirea adiţională programabilă.” Vom vedea.

Mai menţionez că cele 2 uşi laterale culisante au un sistem electric de deschidere „Hands Free”, adică poţi să deschizi uşile laterale printr-un gest, în caz că ai mâinile ocupate sau de la un buton aflat în interior. O să aflu despre care gest este vorba şi o să aflu şi despre toate celelalte caracteristici ale noului Peugeot Traveller. Despre acestea, în articolul de feed-back de după test.

Să aveţi un week-end excelent şi drumuri bune!

Ne puteţi urmări pe Instagram sau Facebook.

Test anterior, BMW i3. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie a câştigat locul 2 la Webstock Awards 2016cel mai mare eveniment de Social Media din România, la categoria Blogger’s Projects. Episodul 42 din #masinadefamilie va fi susţinut de către Peugeot Romania.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.