computer
2nd nov.

B12 Vital, un supliment alimentar pentru un plus de energie

Sunt nopţi când adorm greu, mă trezesc des după care iar mă chinui să adorm, în condiţiile în care oricum am doar 6-7 ore pe care le aloc somnului. Vreau, nu vreau trebuie să mă trezesc devreme. Mă trezesc devreme şi adorm târziu. Exact cum nu trebuie să se întâmple.

Asta deşi, în anumite zile, am stări de oboseală moleşitoare.

Nu am folosit niciodată alte ajutoare înafară de cafeaua de dimineaţă. Nu pot să funcţionez dacă nu beau o cafea imediat după ce m-am trezit. Doar dimineaţă beau o mare cană de cafea şi evit să mai beau alta în cursul zilei pentru că…adorm greu seara. Dacă beau o cafea după ora prânzului, la revedere somn servit devreme.

Şi de aici, de la o vreme, a intervenit stresul, lipsa de productivitate, de creativitate si lipsa de energie. Nu mi-e ruşine să recunosc.

Adunând şi scăzând, e clar că, odată cu vârsta nu mai funcţionez la toţi parametri, la care adaug şi o alimentaţie uşor dezordonată. Ştiţi voi: din lipsă de timp, alte priorităţi, din prea mare viteză, din lene sau alte motive din astea care ne sunt la îndemână să le scoatem la vedere. Probabil vreo câţiva dintre voi vă regăsiţi în peisajul ăsta.

Aşa că, nişte ajutoare îmi sunt binevenite. Zilele acestea, urmează să primesc şi să încep să iau B12 Vital, un supliment alimentar cu vitamina B12. Apoi, după ceva vreme, o să revin aici cu un alt articol pe acelaşi subiect. Acum doar semnalez apariţia B12 Vital în România, iar apoi, după ce îl voi folosi, dacă va fi cazul, o să-l şi recomand. Aşa mi se pare cel mai corect.

Ce este B12 Vital şi ce beneficii are?

B12 Vital B12 Vital, lansat de curând pe piața din România, este un supliment alimentar care aduce un plus de energie şi este bun pentru stres, iar în plus ajută în cazul senzației de extenuare, reduce oboseala inexplicabilă și îmbunătățește calitatea somnului.

B12 Vital nu este un medicament, ci este o vitamină hidrosolubilă esențială pentru organism, un supliment produs de WÖRWAG Pharma, o companie germană cu un renume foarte bun la nivel internațional.

Recomandarea de administrare este de 1 comprimat B12 Vital pe zi, înghiţit întreg cu o cantitate suficientă de apă, de preferinţă înainte de micul dejun. A se reţine că substanţa activă este vitamina B12.

Vitamina B12 se găsește aproape exclusiv în alimente de origine animală, cum ar fi: peștele, fructele de mare, carnea, ouăle, produsele lactate. Vegetarienii sau veganii pot avea nevoie de extra vitamina B12, la fel ca gravidele sau persoanele în vârstă.

B12 Vital

B12 Vital se găseşte, începând cu luna octombrie 2017, în principalele lanțuri de farmacii din București și din țară. Blogul www.claudiuciobanu.eu face parte din campania natională de informare şi awareness legată de suplimentul alimentar B12 Vital. Mai multe informaţii pe www.facebook.com/b12vital/.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.