12th oct.

Mercedes-Benz C-Class T-Modell marchează episodul cu numărul 40 din #masinadefamilie

Mercedes-Benz C-Class T-Modell va fi primul model din Clasa C din #masinadefamilie şi cel mai potrivit, după părerea mea, pentru acest proiect. V-am spus că-mi plac break-urile? Da, v-am mai zis. Am mai avut în teste un break, deci acesta va fi al doilea şi va marca cel de-al 40-lea episod din proiect în cei 3 ani de când am pornit pe drumurile patriei.

Astfel, urmează să iau în teste un Mercedes-Benz C-Class, varianta de caroserie T-Modell (Break), motorizare 220 d 4MATIC, 170 de CP şi cutie automată 9G-TRONIC cu 9 rapoarte.

Abia aştept să mă reîntâlnesc cu magnifica cutie automată de pe modelele Mercedes-Benz. Transmisia automată 9G-TRONIC, cu 9 rapoarte, am mai întâlnit-o la testele cu modelele GLC şi GLE. Este o cutie automată excelent etajată şi care asigură un schimb de viteze foarte rapid şi aproape insesizabil.

Cutia automată 9G-TRONIC cu 9 rapoarte de pe Mercedes-Benz C-Class T-Modell este parte din pachetul opţional CClass Business package, în valoare de 2.300 de euro + TVA, ce mai cuprinde şi alte bunătăţi precum: bancheta spate rabatabilă, sistem stergătoare parbriz cu senzor ploaie şi scaune faţă încălzite.

Am încercat să găsesc o poză cu un T-Modell din Clasa C de culoare argintiu Iridium, fix culoarea modelului pe care îl voi lua în teste. Nu l-am luat încă, aşa că nu ştiu cum arată. Sper că am nimerit-o. Dacă nu, asta e. Mie îmi place asta 🙂

Mercedes-Benz C-Class T-Modell

Să menţionăm şi chestii mai utilitare, să zic aşa. Versiunea T-Modell a C-Class are o capacítate a portbagajului de 490 litri, extensibilă până la 1.510 litri, cu bancheta rabatată integral (se rabatează în raport 40/20/40). E un portbagaj cu deschidere largă, ca orice break care se respectă – ăsta este unul dintre motivele pentru care îmi plac foarte mult breakurile – iar capacitatea este una suficient de mare.

Am înţeles că noul touchpad de la Mercedes-Benz, disponibil şi pe C Class T-Modell, îţi permite să controlezi diverse funcţii ale maşinii prin recunoaşterea scrisului de mână. Ha! Interesant. S-o vedem şi pe-asta! Dar despre aceasta şi despre alte caracteristici ale noului Mercedes-Benz C-Class T-Modell, un model de 55.674,15 euro (TVA inclus), în articolul feed-back de după test.

Week-end plăcut (pot să vă zic de pe acum) şi să aveţi drumuri bune!

Ne puteţi urmări pe Instagram sau Facebook.

Test anterior, Ford Edge. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie a câştigat locul 2 la Webstock Awards 2016cel mai mare eveniment de Social Media din România, la categoria Blogger’s Projects. Episodul 40 din #masinadefamilie este susţinut de către Mercedes-Benz Romania.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.