Autovit
4th oct.

Mă iertați dar nu am știut că Autovit vinde și mașini noi

Mărturisesc că până de curând, credeam că Autovit.ro este un site de vânzări maşini doar second hand şi, oricum, nu aveam o părere prea formată despre platformă sau mai bine zis aveam o părere îndoielnică despre cei care vindeau prin aceasta.

Asta pentru că nici nu am accesat-o de foarte mult timp – nu am avut nevoie – şi nici nu am ştiut că de ceva vreme este o platformă profesională de anunţuri auto, parte dintr-un grup puternic (grupul global OLX) care a investit foarte mult atât în platforma online cât şi uman, în echipa Autovit.

Ei bine, săptămâna trecută, din curiozitate, am acceptat invitaţia la cea de-a doua ediţie a Galei Autovit, un eveniment organizat de Autovit prin care Autovit îşi onorează partenerii, iar cei mai mulţi dintre aceştia erau/ sunt dealerii de maşini…noi. Da, Autovit.ro vinde şi maşini noi, iar unii dealeri nu ar vinde foarte mult dacă nu ar exista platforma şi serviciile autovit.ro.

Poate credeţi că am descoperit apa caldă dar îmi asum ignoranţa de până acum şi recunosc că da, eu acum abia am aflat de treaba asta, că nu se vând doar maşini second hand şi acum am aflat şi de echipa Autovit care ajută dealerii din toată ţara să vândă maşini…noi.

Cu ocazia acestui eveniment am aflat şi o groază de cifre legate de piaţa de autoturisme din România, ce mărci se vând mai bine, ce modele, la ce niveluri de preţ şi multe alte lucruri pentru care vă invit să vedeţi acest prea frumos infographic, mai mult decât edificator:

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.