4th sept.

Ne vedem la Webstock 2017, pe 29 septembrie

Pentru mine e o tradiţie să merg la Webstock, cel mai mare eveniment dedicat Social Media din România, şi să-mi încep toamna cu idei şi planuri noi. Am fost la ultimele 6 ediţii şi nici nu pot să mă gândesc că aş rata-o pe cea de anul ăsta.

Când? Unde?

Cea de-a 9-a ediţie a evenimentului Webstock va avea loc pe 29 septembrie 2017, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, powered by Evensys. Programul, pe scurt, îl aveţi aici.

Webstock este un eveniment care te ajută, dacă vrei să fii ajutat şi care îţi spune în ce stadiu eşti. Eu am plecat de fiecare dată mai inspirat şi am făcut de fiecare dată acele conexiuni (umane) care m-au ajutat să înţeleg anumite lucruri şi să le şi aplic. E un reper pentru toată lumea în zona de Social Media şi îl recomand cu căldură.

Webstock

La ediţia de anul trecut, am luat locul 2 la Webstock Awards, la categoria Blogger’s Projects, cu proiectul #masinadefamilie, proiect care va împlini, în curând, 3 ani de existenţă.

Aşadar, dacă ai legătură cu fenomenul de Social Media, Webstock este locul potrivit pentru a fi la curent cu ultimele tendinţe din această zonă. Pentru a participa la eveniment, te poţi întregistra aici.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.