28th iul.

Noul Honda Civic 5D, primul model Honda din #masinadefamilie

Iată că, în cele din urmă, după lupte seculare care au durat vreo 2 ani, se leagă prima colaborare cu brandul auto Honda, iar primul model testat este noul Honda Civic 5D, în episodul cu numărul 38 al proiectului #masinadefamilie.

Va fi un episod mai special ce va aduce o colaborare inedită cu prietenii de la www.eblogauto.ro, pe care îi urmăresc cu drag. Fac o treabă foarte bună şi sunt fascinat de materialele lor video. Doar atât, nu vă pot spune mai mult. O să vedeţi, în curând, despre ce este vorba.

Honda Civic

În mai, anul acesta, s-a lansat cea de-a zecea generaţie Honda Civic, model disponibil în două variante de caroserie: hatchback şi sedan. Noi vom avea în teste Honda Civic 5D, varianta hatchback, motorizare pe benzină, 1,0 VTEC TURBO, de 129 de CP, cutie de viteze manuală în 6 trepte şi nivel de echipare Elegance.

Am auzit numai lucruri bune despre cele 2 motoare pe benzină disponibile pe noul Honda Civic şi sunt foarte curios cum se va comporta cel pe care îl vom avea noi, un motor cu o capacitate cilindrică de aproape 1 litru (988 cc) şi 129 de CP, care se anunţă nu doar puternic, ci şi economic.

Tot la lansarea din luna mai am aflat că noul Honda Civic stabileşte un nou reper în segmentul C hatchback prin capacitatea portbagajului, cea mai mare din acest segment: 478 de litri (pentru varianta sedan capacitatea este de 519 litri). Excelent, aş putea spune, pentru familia noastră.

Aşadar, week-end plăcut să aveţi şi drumuri bune!

Ne puteţi urmări pe Instagram sau Facebook.

Test anterior, Land Rover Discovery Sport. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect, le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie a câştigat locul 2 la Webstock Awards 2016cel mai mare eveniment de Social Media din România, la categoria Blogger’s Projects. Episodul 38 din #masinadefamilie este susţinut de către Honda Trading.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.