13th iul.

Land Rover Discovery Sport intră în proiectul #masinadefamilie

Luna asta, daca tot e vacanţă, apăsam pedala de acceleraţie la maxim şi avem toate şansele să facem 3 episoade din #masinadefamilie, ceea ce este o premieră pentru proiect. Mai mult de 2 episoade într-o lună nu am mai făcut până acum şi asta destul de rar.

Primul dintre episoade începe chiar azi, odată cu testul modelului Land Rover Discovery Sport de la Ţiriac Auto, apoi va urma unul săptămâna viitoare, iar la final de lună o să fac un episod cu totul si cu totul special, o colaborare surpriză despre care o să aflaţi la momentul potrivit.

Land Rover Discovery Sport

Dar să revenim la testul care începe azi, în episodul cu numărul 37 din proiectul #masinadefamilie, cu noul Land Rover Discovery Sport, un model cu o motorizare diesel de 2.0 l TD4, 132KW (180CP), nivel de echipare SE, tracţiune integrală şi cutie automată cu 9 rapoarte.

Land Rover Discovery Sport este primul model din gama Land Rover (i-am pus gând de teste şi noului Range Rover Velar, lansat în luna mai şi disponibil la vânzare la sfârşitul verii) din proiectul #masinadefamilie, un model foarte încăpător la interior, ce poate duce 5 + 2 persoane, dacă e cazul, dar care, totuşi, îşi păstrează aspectul exterior de SUV compact.

Cu o capacitate de 981 de litri a portbagajului, ce ar mai putea fi spus? E enorm! Dar, totodată, nu-mi fac prea mari griji că nu o să-l umplem. Nu am ajuns niciodată la performanţa de a merge cu un portbagaj pe jumătate gol 🙂

Aşadar, să ne purcedem la drum şi să-l testăm pe elegantul Land Rover Dscovery Sport!

Ne puteţi urmări pe Instagram sau Facebook.

Test anterior, Mazda3 Sedan. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect, le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie a câştigat locul 2 la Webstock Awards 2016cel mai mare eveniment de Social Media din România, la categoria Blogger’s Projects. Episodul 37 din #masinadefamilie este susţinut de către Ţiriac Auto.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.