6th iul.

Spider-Man: Homecoming – o nouă poveste, un nou actor

Acelaşi personaj dublu: Peter Parker & Spider-Man, dar alt rol, altă vârstă a eoului, altă poveste şi, în cele din urmă, alt actor. Acestea sunt primele noutăţi ale noii serii Spider-Man: Homecoming cu eroul benzilor desenate din Universul Marvel.

Spider-Man

De altfel, noul personaj Omul Paianjen a mai apărut episodic în seria Captain America – Captain America: Civil War, atunci când eroii se luptau între ei, acela fiind, de fapt, „examenul” său ca erou nou între eroii Avengers ce prevestea o nouă serie de aventuri ale personajului iconic. Şi se pare că s-a descurcat destul de bine în Civil War.

De data aceasta, în noua serie este vorba de un Peter Parker mai tânăr, un adolescent de 15 ani inconştient de curajos, neastâmpărat şi un Spider-Man poate mai puternic decât anteriorii şi „tunat” cu un costum nou cu multe capabilităţi, creat de Tony Stark, alias Iron Man. Deci, vă închipuiţi ce fel de costum…

Cam astea sunt, în mare, ingredientele noii producţii Marvel, pe care am văzut-o ieri în avanpremieră la T IMAX de la Cinema City AFI Cotroceni, în condiţii de imagine şi sunet speciale, ca la IMAX.

Şi merită văzut la IMAX pentru efectele cu care ne-a obişnuit Marvel şi care sunt din abundenţă şi în noua serie.

Spider-Man, premiera pe 07.07.2017

Va fi Spider-Man noul membru al echipei de elită Avengers? Aceasta este întrebarea al cărui răspuns îl veţi putea afla doar dacă veţi vedea noul film Spider-Man: Homecoming ce va avea premiera pe 07.07.2017, adică mâine, vineri.

Filmul Spider-Man: Homecoming este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 7 iulie 2017, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

Vizionare plăcută!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.