1st iul.

Condimental, un nou concept culinar lansat de Calif

În vara lui 2014 am făcut cunoştinţă cu Calif şi cu produsele sale, în tabăra de Social Media Biz SMS Camp, iar de atunci le-am călcat pragul de câte ori am avut ocazia, mai ales în Militari unde au unul dintre restaurante.

Produsele tip fast-food de la Calif au în spate reţete concepute de un nutriţionist şi care sunt îmbunătăţite permanent dar cel mai mare atu al lui Calif este faptul că au un centru unic de producţie de unde se aprovizionează cele 3 restaurante, ce asigură diminuarea foarte consistentă a pierderilor şi, mai ales, o continuitate în calitatea produselor.

Începând de ieri, odată cu lansarea unui nou concept de fast-food – Condimental de Calif – Calif face o schimbare majoră de imagine, gusturi şi plating (dacă îmi daţi voie să spun aşa) şi deschide un nou restaurant, în centrul Bucureştiului, pe strada Bucur, nr. 18 (intersecția bd. Mărășești cu Splaiul Unirii).

Condimental de Calif

Noul restaurant Condimental de Calif are o localizare foarte bună şi se anunţă a avea un vad foarte bun, iar pe lângă cestea are un layout nou, un meniu nou (Kebun), uniforme pentru angajaţi noi şi multă tehnologie înglobată. Principiile de bază, însă, cele prin care Calif este atât de căutat, sunt aceleaşi: inovație, prospețime şi servire rapidă.

Ce mai are în plus noul restaurant Condimental de Calif?

Casa este situată exact în fața intrării, designul meniului este explicit și foarte atrăgător. După comandă ești îndrumat către una dintre cele două stații de servire. Acesta este unul dintre cele mai mari plusuri: două stații de servire pentru a eficientiza fluxul de lucru, cu o casă pentru comenzile care se vor servi în restaurant și una pentru comenzi la pachet (sau comenzi mari).

Kebun este noul meniu de la Calif, într-o nouă prezentare, iar Radu, unul dintre partenerii Calif, îl descrie cel mai bine:

„Kebun este în principiu un kebab reorientat. Nu am luat ingredientele dintr-un kebab și le-am pus într-o cutie! Am testat (îndelung) pentru a găsi exact gustul care… de fapt era un gust pe care urma să-l construim din aproape în aproape.

Kebun este o gustare, dar poate fi un prânz ușor sau o cină sățioasă și este… unic. Pentru asta am rescris regulile fast-food: am eliminat complet prăjirea în baie de ulei. Cartofii arată la fel de rumeni, dar sunt copți cu un strop de ulei în cuptoare ce înglobează tehnologie de ultimă oră.

Chifteluțele de falafel sunt crocante și aurii, iar miezul moale, de un verde crud garantează că produsul își păstrează proprietățile nutrivite. Și falafelul este tratat (bine) în aceleași cuptoare, iar orezul este preparat la abur. Pe lângă cele nouă variante de kebun, veți fi plăcut surprinși să regăsiți aceleași produse cunoscute (dil kebab, mâncare gătită și deserturi).”

#maipotsidesert

Pe parcursul lunii iulie, cei care trec pragul noului restaurant vor primi un desert din partea Condimental de Calif. Tot ce trebuie să facă este să spună parola în momentul în care ajung la casă, iar parola este #maipotșidesert.

Poftă bună!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.