23rd iun.

Mazda revine în proiectul #masinadefamilie cu Mazda3 Sedan

Mazda3 Sedan este modelul pe care l-am luat azi în teste de la dealerul auto Arian Motors, în episodul cu numărul 36 al proiectului #masinadefamilie. Este al doilea model Mazda din proiect, după legendarul episod cu Mazda CX-3, cel mai fotogenic model din câte am avut:)

Mazda3 Sedan

Şi acesta este un episod puţin „altfel” pentru că o să ne lipsească ambele fete, plecate amândouă în tabără (în una dintre multele tabere din vacanţa asta) dar vom fi tot 4 pasageri, însă 4 mari. Aşadar, o să putem aprecia spaţiul interior cu 2 adulţi în spate şi spatiul din portbagaj (364 de litri) pe care îl vom umple cu bagajele a 4 persoane.

Modelul pe care îl iau azi în teste este Mazda3 Sedan CD105 Attraction, 1,5 litri diesel, 105 CP şi cutie manuală în 6 trepte, un model de 21.190 de euro (TVA inclus).

Mă aştept ca Mazda3 Sedan să fie la fel de fotogenic dat fiind designul atrăgător al modelelor Mazda, în general. Iar eu o mi-am propus să-i fac o şedinţă foto memorabilă pentru că o să ne ajute foarte tare şi vremea însorită din acest week-end. Week-end fain să aveţi!

Ne puteţi urmări pe Instagram sau Facebook.

Test anterior, Mercedes-Benz Clasa A. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect, le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie a câştigat locul 2 la Webstock Awards 2016, cel mai mare eveniment de Social Media din România, la categoria Blogger’s Projects. Episodul 36 din #masinadefamilie este susţinut de către Mazda.

Comments (1)
  • Ooo, ce frumusete de masina! Distractie placuta. Eu astept fotografiile 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.