Cars 3
15th iun.

Cars 3 e mai mult decât un film, e și o lecție de viață

Ieri, am am fost la avanpremiera filmului Cars 3 (Maşini 3) pe care l-am văzut, la fel ca anteriorul, doar cu Sara, noi fiind cei mai pasionaţi de maşini din familie. Încă mergem la variante dublate dar în curând o să putem citi şi subtitrări.

Oricât de Disney ar fi filmul şi oricât de multe cadre spectaculoase oferă acesta, noua animaţie Cars 3 de la Disney-Pixar este despre ambiţie, determinare si moţivaţie. Disney obişnuieşte să ne dea câte o pildă, câte o lecţie în fiecare dintre animaţiile sale, iar în Cars 3 aceasta este lecţia.

Cu alte cuvinte, ultimele tehnologii ajută o maşină să fie mai rapidă dar dacă pilotul acesteia nu are determinarea necesară, atunci nu va câştiga cursa. Iar resursele pentru a reveni în cursă şi a redeveni câştigător le găseşti în înţelepciunea celor de la care ai învăţat să alergi pe pistă, lucru pe care îl face şi Fulger McQueen.

„Fulger McQueen se confruntă cu genul de întrebări pe care mulţi atleţi şi le pun mai târziu în cariera lor. Renunţi când eşti în top sau lupţi până la final?”, spune producătorul Kevin Reher. Rămâne să descoperiţi voi ce alege să facă Fulger McQueen.

Povestea este frumoasă, ca în orice film Disney şi merită văzută. Aşadar, cu mic, cu mare, mergeţi să vedeţi noua animaţie Cars 3 de la Disney-Pixar Cars. O să vă placă. Vă ţine în priză, vă binedispune dar vă dă şi de găndit.

Să mai zicem că primele două filme din franciză, „Maşini” (2006) şi „Maşini 2” (2011) au obţinut cumulat mai mult de 1 miliard de dolari americani la box office-ul din întreaga lume, iar cel de-al treilea este așteptat să se bucure de un succes similar.

Filmul „Cars 3 / Maşini 3” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera mâine, 16 iunie 2017, fiind disponibil în format 2D și 3D, varianta dublată.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.