Forever Folk
12th iun.

9 ani de Forever Folk

Pe trubadurul folkist Make îl ştiu de mai bine de 7 ani. Acum 9 ani, el, alături de alţi 6 pasionati de folk, au pus bazele singurului portal/site dedicat folk-ului din România – Forever Folk – şi îl admir în primul rând pentru consecvenţă şi pentru pasiunea sa pentru acest gen de muzică.

Am fost la multe concerte de-ale lui Make, am fost la câteva Gale Forever Folk, am fost părtaş atunci când şi-a scos primul album, primul videoclip, apoi al doilea album si voi fi lângă el şi la următoarele, că doar e tânăr şi frumos şi are energie în el cât pentru un întreg band.

Cu ocazia celor 9 ani de Forever Folk, nenea Make şi echipa sa ne pregătesc pe 19 iunie, de la ora 19.30, un concert special – ForeverFolk: 9 ani de povești ce va avea loc la Happy Cinema (Liberty Center, Șos. Progresului 151 – 171). Invitaţi sunt sunt Cristi Corcioveanu, Puiu Crețu și Marius Matache, alias Make.

Spectacolul este realizat cu sprijinul Happy Cinema, Domeniilor Sâmburești și Asociației Folkul Acasă În Realitate.

Aşadar, dacă iubiţi folk-ul, ForeverFolk: 9 ani de povești este un eveniment de neratat. 19 iunie, ora 19.30, Happy Cinema din Liberty Center.

Prețul biletelor:

– în avans: 27 lei, cu plata prin PayPal (6 euro / 7 dolari) sau transfer bancar în contul asociației F.A.I.R. (CUI 32575449, Cont: RO63BRDE340SV49620163400);
– plata la intrarea în cinematograf: 40 lei.

Fiecare bilet aduce cumpărătorului un premiu, astfel că pentru 2 bilete, cumpărătorul primește 1 disc „Folk din pana mea, vol. 2”, pentru un bilet cumpărat vei primi un magnet Alchimie, pentru 3 bilete vei primi un magnet + disc, iar pentru 4 bilete primești 1 tricou Alchimie.

După 9 ani de existență și aproape 3.000 de articole publicate, ForeverFolk rămâne un reper pentru branșa folk, publicând informații din zona folk, dar și adiacentă, și sprijinind în mod real popularizarea genului și profesionalizarea celor care îl reprezintă.

De-a lungul celor 9 ani de existență, ForeverFolk a colaborat cu artiștii folk români, a sprijinit festivalurile de profil din țară, a încercat să promoveze tineri artiști în curs de afirmare și să ofere consultanță artiștilor și organizatorilor de evenimente în probleme de comunicare și PR.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.