31st mai

Mercedes-Benz clasa A sau Prâslea cel voinic

Mercedes-Benz revine în proiectul #masinadefamilie cu unul dintre modelele pe care nu le-am mai avut până acum în teste, micuţul dar puternicul Mercedes-Benz clasa A, pe care tocmai l-am ridicat de la Ţiriac Auto. Aşadar, urmează episodul cu numărul 35 din proiect.

Mercedes-Benz clasa A

Ca dimensiuni, Mercedes-Benz clasa A o să-mi aducă aminte, probabil, de Mercedes-Benz GLA, buburuza verde pe care am avut-o în test la sfârşitul verii trecute, unul dintre cele mai de succes episoade din #masinadefamilie după reacţiile celor care au văzut, citit feed-back-ul după test.

Concret, modelul pe care l-am luat azi în teste este un Mercedes-Benz clasa A 180 d, 109 CP, cutie automată cu dublu ambreiaj 7G-DCT, un model de 38.586 euro (TVA inclus), preţ ce include şi un pachet sport A-Class.

Ziceam că e micuţ dar e perfect pentru 2 + 1, adică doi adulţi şi un copil, Ana, cea mare, fiind plecată la o competiţie de dans şi nu ne poate onora cu prezenţa în acest episod. Suficient va fi şi portbagajul, cu o capacitate de 341 de litri, cu bagaje doar pentru 3.

Să vedem ce ne aşteaptă, în rest, cu Mercedes-Benz clasa A şi cât de repede o să ne împrietenim. Promit să-l duc pe câteva drumuri mai speciale unde va putea să arate de ce este în stare. Ne puteţi urmări pe Instagram sau Facebook

Test anterior, Renault Megane Estate. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect, le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie a câştigat locul 2 la Webstock Awards 2016 , cel mai mare eveniment de Social Media din România, la categoria Blogger’s Projects. Episodul 35 din #masinadefamilie este susţinut de către Ţiriac Auto.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.