26th mai

Cum arată noul Range Rover Velar?

Azi am văzut, în premieră pentru România, noul Range Rover Velar, în cadrul showroom-ului Ţiriac Auto – Jaguar Land Rover din Șoseaua București-Ploiești 107 A, cel mai așteptat model al gamei Range Rover.

Range Rover Velar

Noul Range Rover Velar va fi disponibil pentru vânzări undeva la finalul acestei veri, varianta expusă pe care am văzut-o azi fiind un model în pre-producţie, cu echiparea de top R- Dynamic în valoare de 99.000 de euro + TVA.

Preţul de pornire pentru noul Range Rover Velar va fi de 49.000 de euro + TVA, aşa, ca să vă faceţi o idee. Am auzit voci gen: „E o masină foarte scumpă”. Scumpă? În comparaţie cu ce? Cine îşi ia un Range Rover nu face vreo comparaţie de preţ. Şi-o ia sau nu. Nu se pune problema de bani. E un brand iconic de a cărui prestigiu nu mai are rost să vorbim.

E un must să-l conduc şi eu şi deja m-am înscris pe lista virtuală a celor care îl vor lua în teste pe frumuşelul ăsta nou-nouţ. Mai mult ca sigur că în această toamnă, noul Range Rover Velar ne va fi companion într-un episod din #masinadefamilie.

Noul Range Rover Velar a fost proiectat în centrele de dezvoltare Jaguar Land Rover din Marea Britanie pentru a completa spațiul dintre Range Rover Evoque și Range Rover Sport. E foarte asemănător ca volume cu Jaguar F-PEACE pe care am avut privilegiul să îl am în teste.

Ce mi-a atras atenţia în mod deosebit au fost: mânerele uşilor care se „ascund” în uşă după ce maşina se pune în mişcare şi de display-ul cu touch integrat foarte inteligent în bord. Restul lucrurilor le aflăm şi povestim despre ele la primul test.

La final, dacă doriţi să-l vedeţi, noul Range Rover Velar va fi prezentat în premieră publicului sâmbătă, 27 mai, în București, în incinta Băneasa Shopping City, în prezenta artistei Inna. Modelul Velar va fi expus de Țiriac Auto și în Oradea, pe data de 31 mai, în Brașov, pe 6 iunie și în Bacău, pe 9 iunie.

Altfel, Ţiriac Auto – Jaguar Land Rover are şi un nou showroom în Bucureşti, mult mai aproape de clienţii săi, situat în interiorul oraşului, pe şos. Pipera, nr. 41.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.