4th mai

Gardienii Galaxiei 2, un film fabulos care nu trebuie ratat

Când am aflat că voi vedea, în curând, Gardienii Galaxiei, volumul 2, mi-au venit în minte melodia cu Uca ciaca, uca, uca…sau Hooked On A Feeling by Blue Swede plus celelalte super piese incluse în coloana sonoră din primul volum al producţiei Marvel. Adică astea:

Apoi, m-am întrebat oare cu ce melodii noi va veni volumul 2 al filmului Gardienii Galaxiei? Ei bine, vă las pe voi să le descoperiţi. Oricum, muzica este o parte importantă şi din noul film, fără de care povestea nu ar mai avea aceeaşi savoare, nu ar mai fi la fel.

Gardienii GalaxieiAşadar, ieri, am văzut în avanpremieră volumul 2 din  Gardienii Galaxiei, mult aşteptata poveste de aventuri din Universul Marvel, care nu ne-a înşelat deloc aşteptările.

Filmul este savuros, iar povestea continuă într-un mod cu totul neaşteptat, însă la final, Gardienii Galaxiei, ajutaţi de personaje noi care se alătură găştii de super-eroi, salvează din nou Galaxia.

O să râdeţi cum de mult nu aţi mai făcut-o dar acţiunea şi momente emotionate nu lipsesc. La toate acestea se adaugă ecranul imens IMAX şi sunetul incredibil de bun, ingrediente fără de care spectacolul nu ar mai avea acelaşi farmec.

Nu rataţi acest blockbuster! Este deconectant, are haz şi lasă loc pentru alte şi alte întâmplări, că doar Universul (Marvel) este nesfârşit.

Filmul Gardienii Galaxiei Vol. 2 este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 5 mai 2017, fiind disponibil în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.