22nd apr.

The Fate of the Furious sau capitolul cu numarul 8 din Fast and Furious

La începutul săptămânii am fost la „Fast and Furios 8” sau The Fate of the Furious, proiecţie pe care am văzut-o în sala T IMAX de la Cinema City AFI Cotroceni. Da, se vede altfel pe un ecran imens şi în condiţii excelente de sunet. Totul se amplifică, iar trăirile sunt mai intense. Mai ales la un astfel de film, de acţiune.

The Fate of the FuriousLasând la o parte micile trageri de păr, să le zic aşa, filmul The Fate of the Furious este unul foarte spectaculos, foarte reuşit din punct de vedere efecte speciale – de-asta spuneam că e recomandat să-l vezi la IMAX – un film palpitant dar şi foarte comic, în acelaşi timp.

Am văzut toata seria Fast and Furious. Am ratat doar filmul anterior, Fast & Furios 7, ultimul film în care îl putem vedea pe actorul Paul Walker, cel care îl interpretează pe Brian O’Conner. Din pacate şi ca o ironie a sorţii, Paul şi-a găsit sfârşitul, pe 30 noiembrie 2013, într-un accident de maşină. De altfel, la finalul filmului The Fate of the Furious, lui Brian îi este adus un mic dar important tribut.

Revenind la The Fate of the Furious, filmul are pedala de acceleraţie la fund, de la început şi până la sfârşit şi te ţine conectat. Nu prea ai timp să respiri 🙂 Acţiune la superlativiv.

Şi dacă te întrebi ce mai pot scoate scenariştii din acest film, în plus faţă ce au scos până acum, pot să-ţi spun că nici nu-ţi imaginezi ce grozăvii te aşteaptă. Pe lângă maşinile electrice şi perspectiva înfricoşătoare legată de ce se poate face cu autodrive-ul de pe acestea, se trece la artilerie grea, la submarine şi la alte vehicule de război.

Pe lângă distribuţia clasică de actori, cu gaşca veselă iubitoare de cai putere şi adrenalină, în frunte cu Vin Diesel, Dwayne Johnson şi Jason Statham, mai apar şi alţi actori mari, precum Charlize Theron, Kurt Russell şi Helen Mirren, la care adăugăm şi apariţia de bun augur a lui Scott Eastwood, fiul celebrului Clint Estwood.

Aşa că, aveţi toate motivele să mergeţi să vedeţi The Fate of the Furious. Neapărat la IMAX.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.