18th apr.

Câteva cuvinte despre conceptul VIP de la Cinema City

Ieri, am fost la film cu ai mei. Nimic deosebit până aici. Cu atât mai mult cu cât ploua în draci şi într-o zi liberă – a doua zi de Paşti – ce altceva puteai să faci pe o aşa vreme? Să stai în casă? Aşa că am mers, pentru prima oară, la cinema, în sectorul VIP de la Cinema City ParkLake, o experienţă de familie foarte interesantă.

Conceptul VIP – Cinema All Inclusive, pentru că o să vedeţi imediat de ce este vorba de un concept, presupune nu doar săli cu un număr limitat de fotolii Premium comode şi confortabile, cu reglaj lombar şi la picioare, ci şi o zonă de free food & drinks.

Conceptul VIP de la Cinema City ParkLake

VIPMai mult, în premieră, zona VIP de la Cinema City ParkLake are bucătărie proprie cu Chef propriu, concept ce va fi implementat şi în alte cinematografe Cinema City. Următorul unde va fi disponibil, va fi cel de la AFI Cotroceni. Noi am avut parte de o trataţie specială pentru că ieri au fost disponibile şi două ateliere culinare, ca pentru o zi de sărbătoare: unul cu specialităţi de Paşte (frigărui de miel) si unul cu american pancakes (clătite americane), spre bucuria fetelor.

Aşa că, îţi cumperi bilete la VIP (65 – 90 de lei biletul, depinde dacă e zi de week-end sau nu sau de tipul filmului – 2D sau 3D), vii cu jumătate de oră mai devreme, mănânci şi bei ceva înainte de film, îţi iei nachos sau popcorn şi o băutură (alcoolică sau non-alcoolică) pentru film, iar apoi te aşezi comod în sală. Poţi să revii oricând, pe parcursul filmului, la open food & bar-ul din zona VIP pentru un refill la orice.

Gândeşte-te că, altfel, oricum mânânci ceva cu ai tăi în oraş sau în food-court-ul din Mall, înainte de film sau după, la care mai adaugi costul biletelor, popcorn-ul şi băuturile, iar apoi fă un calcul simplu si o să vezi că ieşi mai bine cu bilete la VIP, cu food & drink all incluse. Am dreptate?

Să nu mai zic că poţi organiza şi un party în zona VIP sau alte mici evenimente. Detalii AICI.

Filmul The Boss Baby

A, da, uitasem. Noi am fost la film 🙂 Să vă zic două vorbe şi despre film – The Boss Baby – o animaţie DreamWorks cu o mulţime de faze comice la care Sara a râs cu poftă. E un film care te deconectează şi care te binedispune. De văzut! Dacă nici ăsta nu e film de văzut cu familia…

Comments (3)
  • Destul de tare Sara.
    Eu sunt Filip probabli ma sti !Lol. Haha!

  • Se merita o iesire la Cinema City mai ales in weekend.

  • S-a stricat treaba la sala VIP de la AFI. Nu mai poti iesi din sala sa faci refill decat in interval de 15 min de la inceperea filmului. Cu toate astea, dupa 15 min angajatii se aseaza sa manance in timp ce clientului nu-i mai permit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.