7th apr.

Renault Megane Estate, primul „break” din #masinadefamilie

Noul Renault Megane Estate este partenerul nostru din acest week-end, în episodul cu numărul 34 din proiectul #masinadefamilie, primul „break” – dacă îmi daţi voie să-i zic aşa – din proiect, un model foarte practic, potrivit pentru o familie şi cu un spaţiu foarte generos în portbagaj.

Astfel, mă reîntorc la marca Renault, prima care a răspuns pozitiv proiectului #masinadefamilie, în octombrie 2014, atunci când în primul episod am avut în teste un Renault Scenic XMOD. Este primul model al noii generaţii de Renault Megane pe care îl voi conduce.

Concret, modelul pe care îl voi lua azi în teste este Noul Renault Megane Estate 1,6 dCi, 130 CP, cutie de viteze manuală în 6 trepte şi echiparea de top – Intens, un model de 21.000 de euro (TVA inclus).

Renault Megane Estate

Nu stiu voi, iar aici mă refer la cei tineri mai de demult, dar eu aveam o atracţie foarte mare pentru break-uri. Dacia break. Legendara Dacie Break în care îţi intra toată casa atunci când plecai într-o deplasare. Am avut o maşină de servici Dacia Break şi chiar dacă era un cazan – covoraşul din dreapta-faţă acoperea o mare gaură în podea – eram tare mândru de ea 🙂 Si îmi mergea şi ştergătorul de lunetă :)) Oricum, cine avea break pe vremea aia…he, he 🙂

Noul Renault Megane Estate promite spaţiu şi la interior, nu doar în portbagaj, cu spaţiu arhi suficient la nivelul genunchilor, iar spătarele scaunelor sunt mai înclinate pentru un confort mai bun la pitice, o poziţie ideală pentru somnul de rigoare.

Aşa că aştept foarte tare întâlnirea cu noul Renault Megane Estate si cu portbagajul acestuia de 521 de litri, mai cu seamă că ne-am propus să încărcăm foarte multe lucruri. Dar nu vreau să divulg mai mult decât este cazul din acest nou episod din #masinadefamilie.

De asemenea, sunt foarte curios cum arată si ce funcţionalităţi are display-ul central de 8,7 inch, poziţionat pe verticală şi pe care l-am tot văzut pe la testele de le urmăresc prin online.

Despre acesta dar şi alte detalii, în articolul de feed-back, de după test. Până atunci, ne puteţi urmări pe Facebook şi Instagram.

Test anterior, Mitsubishi ASX. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect, le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie a câştigat locul 2 la Webstock Awards 2016 , cel mai mare eveniment de Social Media din România, la categoria Blogger’s Projects. Episodul 34 din #masinadefamilie este susţinut de către Renault Romania.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.