3rd apr.

EasyBe, o platformă de e-learning pentru un EasyBAC

Eu am dat Bacalaureatul acum o veşnicie de ani, în 1992. Fără computere, fără verificări online a subiectelor din anii anteriori, fără teste online, am învăţat doar din cărţi, caiete şi culegeri.

Evident că azi, în cea mai mare parte, tot din cărţi şi caiete se învaţă pentru examenul de bacalaureat, însă acum, elevii au la dispozitie, în plus, mai multe instrumente online pentru a putea parcurge complet materia pentru examen, pentru a-şi completeze informaţiile şi pentru a-şi verifica nivelul de cunoştinţe.

EasyBeAstfel, există aplicaţii online, adaptate pentru diferite device-uri şi există site-uri ce pot ajuta elevii în procesul de învăţare. EasyBe este unul dintre aceste site-uri, o platformă de e-learning, unică în România, care vine în sprijinul celor care au copii ce se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat

Care este plusul adus de EasyBe?

EasyBe este cel mai util instrument ce susţine pregătirea elevilor care vor da examenul de bacalaureat, având disponibil modul de învăţare prin ascultare. Poţi să-ţi desfăşori activitatea de zi cu zi, să călătoreşti, poţi să alergi, poţi să pedalezi, iar în acelaşi timp poţi să şi înveţi.

Astfel, pe lângă lecțiile redactate într-un mod ușor de înțeles, în varianta text, elevilor li se pune la dispoziție și o variantă audio a acestor lecții. Dar cine nu preferă varianta audio?

EasyBe se poate accesa de pe smartphone, tabletă sau PC, adaptându-se fiecăruia dintre acestea. Practic, cu EasyBe, accesul la materia de Bacalaureat, care se face comod, modern şi intuitiv, este la un preț mai mic decât o ședință de meditație cu profesor particular.

Lecțiile sunt interactive, cu teste prin intermediul cărora doritorii își pot verifica noțiunile acumulate, iar fiecare materie are exemple de subiecte de Bacalaureat rezolvate, cu recomandări în ce privește abordarea acestora.

Ce materii cuprinde EasyBe?

Platforma Easybe conţine materiile: Limba şi Literatura Română (profil uman), Limba şi Literatura Română (profil real), Istorie, Geografie, Biologie Vegetală şi Animală (clasele a IX-a si a X-a) şi Anatomie şi Fiziologie Umană, Genetică şi ecologie Umană (clasele a XI-a şi a a XII-a).

Lecțiile de pe EasyBe sunt concepute în conformitate cu programa de Bacalaureat a MECS, sunt pregătite și actualizate permanent, în timp real, de profesori de la licee din București, ai căror elevi promovează an de an examenul de Bacalaureat, cu note mari. Informația de cea mai bună calitate, devine astfel mult mai accesibilă.

EasyBe – preţ

Prețul unei materii care conține TOATE lecțiile necesare pentru BAC costă doar 89 lei, mai puțin decât o ședință de meditație cu profesor particular.

În perioada 1-9.04.2017, EasyBe face o reducere de pret pentru toate materiile de pe site-ul www.easybe.ro, de la 89 lei/materie la 75 lei/pe materie!

Plata pe site este de asemenea accesibilă tuturor, inclusiv celor care nu au un card sau cont bancar – fiind vorba și de elevi – se poate efectua și cu cash (numerar) la orice filială Poșta Română sau Raiffeisen Bank din țară, fără comision.

Important! Nu costă nimic accesarea secțiunii DEMO pentru a vedea și asculta gratuit câte o lecție la fiecare materrie și pentru a verifica dacă dispozitivul pe care îl dețin este compatibil cu ceea ce urmează să achiziționeze.

Comments (2)
  • Foarte tare EasyBe! Are si ceva teste pentru verificarea cunostintelor? Subiecte de BAC rezolvate are?

    • Da Iulia, la sfârșitul fiecărei lecții, sunt întrebări din lecția respectivă, cu 4 variante de răspuns din care doar una este corectă. În secțiunea DEMO se pot vedea gratuit, la fiecare materie, câte o lecție, inclusiv cu aceste întrebări. Sunt și subiecte de Bacalaureat rezolvate, cu recomandări de abordare a acestora, care sunt vizibile doar din CONTUL MEU, după cumpărarea materiei/materiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.