Mitsubishi ASX
3rd mart.

Mitsubishi ASX este noul model din #masinadefamilie

Cum episodul anterior din #masinadefamilie a fost unul #faracopii, #doarcuparinti, la care mai adaug faptul că ultimul episod #cucopii a fost pe la mijlocul lunii decembrie, fetelor mele li s-a cam făcut dor de ducă şi mă tot întreabă ce maşina urmează şi când vom pleca din nou?

Iată că pot să le răspund acum: maşina pe care o s-o ridicăm azi de la Ţiriac Auto este un Mitsubishi ASX. Va fi un episod clasic, doar cu noi 4, de care ne era tare dorEste prima apariţie a brandul Mitsubishi în proiectul #masinadefamilie, iar acest episod este cel cu numărul 33.

Mitsubishi ASX

Mai exact, modelul pe care îl luăm azi în teste este un Mitsubishi ASX, cu motorizare diesel de 1,6 litri şi 114 CP, M/T Invite, 4WD (tracţiune integrală nepermanentă) şi cutie manuală de 6 + 1 trepte.

Ceea ce promite, în primul rând, crossoverul urban Mitsubishi ASX este spaţiul interior surprinzător de mare, atât pentru picioare cât şi pentru cap, chiar dacă locurile din spate vor fi ocupate doar de copii. Inclusiv portbagajul promite un spaţiu suficient de mare pentru familia noastră, de 419 litri, un volum la care o sa ne adaptăm, ca întotdeauna, indiferent cât de multe bagaje o să avem.

Dimensiunile exterioare, nu foarte mari, îi permit lui ASX  fie o maşină uşor de parcat în oraş, dar noi vom încerca şi sistemul de tracţiune integrală ce ne va permite  abordăm şi drumuri mai fără asfalt.

Despre acestea dar şi alte detalii, în articolul de feed-back, de după test. Până atunci, ne puteţi urmări pe Facebook şi Instagram, mai ales că vom avea parte şi o super experienţă de 5 stele la Hotel PRIVO din Târgu Mureş.

Test anterior, Jaguar F-PACE. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect, le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie a câştigat locul 2 la Webstock Awards 2016 , cel mai mare eveniment de Social Media din România, la categoria Blogger’s Projects. Episodul 33 din #masinadefamilie este susţinut de către Ţiriac Auto şi Hotel PRIVO.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.