17th feb.

De ce să vii la Social Media Summit București 2017

Dacă activezi în zona de Social Media sau doreşti să înţelegi mai bine cu ce te ajută Social Media, atunci nu trebuie să ratezi unul dintre cele mai mari evenimente dedicate Social Media din România – Social Media Summit Bucureşti 2017, un eveniment organizat de Revista BIZ.

De altfel, Social Media Summit este organizat în mai multe oraşe mari din România unde activează comunităti importante de oameni implicaţi în fenomenul de Social Media, dar de fiecare dată, acest tur de forţă începe în Bucureşti.

Ediţia din acest an a Social Media Summit va avea loc pe 1 martie 2017, la Hotel Radisson Blu, iar tu poţi să-ti rezervi un loc la eveniment AICI.

Social Media Summit

De ce să vii la Social Media Summit Bucureşti?

În contextul în care de câţiva ani buni canalul Social Media nu doar că nu a mai putut fi ignorat de către companii, agenţii, bloggeri etc dar a devenit un instrument de promovare foarte eficient, vino la Social Media Summit Bucuresti şi descoperă care sunt noile direcţii din Social Media, cine sunt noile staruri ale internetului şi ce canale vor deveni vedete în acest an!

În plus, la această ediţia a SMS Bucureşti, Revista Biz va lansa Digital Report, o analiză a online-ului românesc din ultimii 10 ani, un proiect editorial dedicat social media din România. Raportul reuneşte informaţii despre cele mai importante agenţii de digital din România, tendinţe şi evoluţii ale pieţei de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera românească şi cele mai relevante topuri pentru jucătorii din industria online.

Întregul program al evenimentului Social Media Summit poate fi studiat AICI.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.