31st ian.

Wheeler Dealers sau Mașini pe Alese se reîntoarce la Discovery Channel

Sunt fani ai emisiunii Wheeler Dealers pe aici? Ştiţi voi… serialul de pe Discovery Channel cu Mike şi Edd care iau maşini second hand, le repară şi le vând cu profit?

Cred că am văzut aproape toate episoadele, fascinat fiind de genialitatea mecanicului (savantului, i-aş zice) Edd dar şi de spiritul de comerciant al lui Mike, o echipă foarte mişto care a readus la viaţă peste 100 de maşini, unele dintre ele adevărate legende care au scris istorie.

Foarte tare este că ei reuşesc să transmită un model interesant de a privi lucrurile prin care anumite maşini pot fi reparate, uneori, cu bani foarte puţini dar cu multă pricepere, Edd făcând în toate emisiunile adevărate workshop-uri pentru mecanicii şi pasionaţii de maşini care au ochi să vadă şi urechi să audă.

Mașini pe Alese

Iată că, după ce cei de la Digi mi-au adus înapoi canalul furat acum câţiva ani – Discovery Channel – primesc şi un nou sezon din această emisiune, emisiune care, între timp, a traversat oceanul din UK, în SUA şi a primit un nou nume – Mașini pe alese.

Chiar dacă Edd şi Mike au un nou atelier, în Sudul Californiei însorite, emisiunea îşi păstrează conceptul de succes şi în noul sezon, cel cu numărul 13.

Astfel, începând de mâine, miercuri, 1 februarie, de la ora 22.00, pe Discovery Channel, începe un nou sezon din Maşini pe Alese, realizat pe tărâm american, acolo unde se şte că americanii sunt înnebuniţi după maşini clasice. În episodul de mâine, băieţii se ocupă de un model american autentic: un Chevy Corvette C3 din 1968.

Noul sezon din Mașini pe alese va mai cuprintre şi alte modele americane şi străine, printre care un Ford Bronco din 1970, un Porsche 912E, un Humvee sau un Cadillac V8.

Câteva cifre ale emisiunii Wheeler Dealers (Maşini pe alese):

  • prima emisiune s-a difuzat în 7 octombrie 2003
  • până în acest moment s-au difuzat 120 de episoade
  • peste 375.000 de dolari obţinuţi ca profit din vânzarea maşinilor din toată lumea
  • sezonul 5 a fost redenumit Wheeler Dealers: On the Road, sezon în care Mike și Edd şi-au extins căutarea de mașini în toată Europa, în speranța de a găsi mașini clasice pentru a le cumpăra și restaura

Notă: în promo video de mai sus, ora 21.00, ora de începere a emisiunii, este pentru emisiunile anterioare. Episoadele noului sezon vor începe la ora 22.00.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.