Rogue One
15th dec.

Rogue One: O poveste Star Wars se poate vedea începând de azi, 15 decembrie

Ce pot sa mai scoată scenariştii din Star Wars? Cu ce alte poveşti pot veni cei de la Lucasfilm în episoadele care au început sa curgă odată cu reluarea uneia dintre cele mai îndrăgite serii SF sau poate cea mai îndrăgită?

Rogue OneAsta mă întrebam ieri, înainte de avanpremiera Star Wars – Rogue One. Ei bine, din start, trebuie să ştiţi că Rogue One: O poveste Star Wars este primul film din seria de filme de sine stătătoare a cărei acţiune este plasată undeva în perioada de după Episodul III (Revenge Of The Sith) şi a eliminării cavalerilor Jedi, când toţi Jedi rămaşi s-au ascuns. Este înainte de momentul întoarcerii lui Obi-Wan şi a reapariţiei lui Yoda.

Speranţa este elementul cheie al filmului („Rebeliunile se bazează pe speranţă”) într-un context de război iminent, într-o perioadă plină de conflicte, iar un grup de eroi neobişnuiţi îşi unesc forţele pentru misiunea de a fura planurile pentru Death Star, cea mai puternică armă de distrugere pe care o are Imperiul. Acest eveniment cheie de pe parcursul poveştilor Star Wars uneşte oameni obişnuiţi care aleg să facă lucruri extraordinare.

Rogue One este un film diferit faţă de ce am fost obişnuiţi până acum. Lipseşte muzica, celebrele marşuri Star Wars, apar personaje noi dar mai puţin extraterestre, oameni obişnuiţi. În plus, cu excepţiile de rigoare, povestea aduce o atmosferă mai mult de război pământean, gen Al Doilea Razboi Mondial, decât unul stelar.

Aceste poveşti cu caracter independent vor continua, lărgind şi mai tare universul Star Wars, ceea ce mă bucură, ca fan ce sunt al acestei serii. Oare ce urmează?

Rogue One: O poveste Star Wars, în cinematografe, începând de azi, 15 decembrie

Filmul Rogue One: O poveste Star Wars este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil în avanpremieră din 15 decembrie 2016, în format 3D (subtitrat şi dublat), IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.