XBody
9th dec.

Experiența XBody, povestită de Alina

Nota mea: Textul care urmează aparţine Alinei, doamna mea, în care a povestit experienţa inedită cu un alt fel de fitness, experienţa XBody in sectorul 3 de la Pure Shapes.

Ce poţi să faci atunci când vine vorba de fitness? Să mergi la o sală. Când? În ce perioadă a zilei? Pentru mine, o mămică cu 2 copii si cu job full time în business-ul nostru de familie, este mai mult decât greu să îmi fac timp pentru asta. Întotdeauna apar alte priorităţi, iar sportul cade mereu pe ultimele locuri. Si iar s-a dus o zi, o săptămână, o lună…

La un moment dat, reuşeşti să îţi calci pe inimă şi ajungi la sală. Îţi faci şi abonament, doar ca să te ambiţionezi să continui, că tot ai dat bani pe abonament, nu? Ei, dar apare ceva şi nu poţi să mergi o dată, de 2 ori…Apoi iar îţi construieşti scuze şi trece iar luna…Ce să mai, e greu să ieşi din zona de confort.

Dar dacă ai sta la sală doar o jumătate de oră, nu 2 sau 3 ore? Parcă sună altfel, nu?

Acum vreo 2 luni şi ceva am descoperit Pure Shapes, o sală de fitness ce are la bază un concept inedit – XBody – cu antrenamente pentru slăbire rapidă, remodelare corporală, tonifiere musculară, ameliorarea durerilor de spate sau reducerea celulitei, concept bazat pe electrostimulare musculară.

Concret, la Pure Shapes foloseşti un echipament special cu electrolizi, poziţionaţi pe principalele grupe de muşchi şi conectaţi la aparatul XBody. Aparatul trimite nişte impulsuri electrice către fiecare grupă de muşchi, iar impulsurile sunt setate în funcţie de cât rezistă fiecare persoană.

20 de minute de XBody = 2 ore de antrenament intens la sală

Antrenamentul durează doar 20 de minute, însă este un antrenament foarte solicitant şi echivalează cu 2 ore de antrenament intens de sală. E epuizant şi intens, vă spun. La final, în schimb, timp de 2 minute, are loc un masaj cu implusuri electrice, care te relaxează si te remontează.

Fiecare şedinţă are un set diferit de exerciţii, stabilit de antrenorul personal, astfel încât să îţi atingi obiectivele pe care ţi le-ai propus la început: scădere în greutate, cm mai puţini în talie, şold…

După prima lună (12 sedinte), am dat 4 cm din talie si 2 cm de la coapse, fără să scad deloc în greutate. Însă nici nu am „umblat” deloc la mâncare. Din a doua lună, am scos din alimentaţie carbohidraţii si am redus proteinele. Am continuat antrenamentul XBody câte 2 sedinţe pe saptămână, iar la sfarşitul celei de a doua luni am cu 4 kg mai puţin şi incă 3 cm mai putin în talie.

Însă beneficiul cel mai de preţ pentru mine este că am o stare generală foarte bună, mă mişc mult mai uşor şi am foarte multă energie.

Am filmat o şedinţă şi vă ofer un rezumat video, să vedeţi exact cum decurge acest tip de antrenament:

XBody – mai multe poze puteti gasi aici.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.