5th dec.

De ce e bine să fii prezent la evenimentul Food Bloggers?

Nu e un secret că azi, bloggerii culinari reprezintă o cumunitate importantă în peisajul blogosferic din România, de la influencerii şi chefii cu ştate vechi în emisiuni culinare, până la bloggerii care şi-au construit comunităţi mari în jurul blogurilor lor, toţi având acelaşi numitor comun: o mare pasiune pentru gătit.

Mâncarea este unul dintre cele mai des întâlnite pretexte pentru care se întâlnesc prietenii sau întreaga familie, iar o masă bună îţi schimbă starea. Un bun pretext de a te revedea cu prietenii este şi evenimentul bianual Food Bloggers, organizat de Evensys, conferinţa dedicată bloggerilor culinari dar şi comunităţilor acestora, aflată în acest an la cea de-a 5-a ediţie.

Food Bloggers va avea loc în acest an pe data de 13 decembrie, în intervalul 09.00 – 16.30, la Radisson Blu Hotel, iar înregistrarea la eveniment se face aici. Bloggerii culinari pot solicita invitaţii gratuite pentru eveniment, iar reprezentanţii din companii îşi pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare.

Food Bloggers

Food Bloggers – de ce este bine să fii prezent la eveniment?

Dacă eşti blogger, scrii pe o nişă culinară si îţi doreşti să creşti, atunci cu siguranţă vei avea multe de învăţat de la cei prezenţi, fie că vorbim de speakeri, fie că vorbim de participanţi, prin networking. În plus, vei putea descoperi cele mai eficiente instrumente pentru creşterea audienţei şi a vizibilităţii online, dar şi retete de succes în blogging şi în gastronomie. Să nu uităm de surprizele culinare cu care ne-am obişnuit la fiecare eveniment Food Bloggers.

Tot în cadrul evenimentului, companiile implicate în gastronomie, restaurantele, companiile de catering, furnizorii de ingrediente etc pot cunoaşte în mod direct pe cei care le pot promova către consumatori afacerea sau brandurile şi se pot inspira pentru campaniile viitoare.

Nu ştiu de voi dar eu o să respect tradiţia şi voi fi prezent la conferinţa Food Bloggers, ediţia de iarnă. Poate ne vedem acolo.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.