30th nov.

O sticlă de vin este cadoul potrivit de Sărbători

Update 2: Deoarece persoana care a câştigat nu răspunde la mesaje, am fost nevoiţi să reluăm extragerea (vedeţi video de mai jos), iar noul câştigător este Inimă de Leu (comentariu pe Facebook, aici: http://bit.ly/2h7W8dD). Felicitări!

Update: Am tras la sorţi, iar câştigătorul celor 2 sticle de vin de tradiţie de la Vincon – Comoara Pivniţei şi Oneoteca – este de Liliana Prelipcean. Felicitări! Iată video cu extragerea efectuată prin site-ul www.random.org:

Cât de dificil este uneori să alegi cadoul potrivit de Sărbători, nu-i aşa? Nu mă refer la cadourile pentru cei foarte apropiaţi, pentru că la capitolul ăsta nu sunt probleme sau sunt de fiecare dată soluţii. Pentru cei care doreşti să-i cadoriseşti dar nu ştii ce să le iei. Despre ei este vorba.

Pentru aceştia din urmă, sunt câteva cadouri save, cu care nu poţi greşi niciodată, cadouri care sunt apreciate indiferent de situaţie, iar printre acestea se află şi o sticlă bună de vin. O sticlă de vin reprezintă cadoul perfect pentru Sărbători.

Mai ales atunci când e vorba de o sticlă de vin Premium, cu o vechime de 20 de ani, cu sticle etichetate manual. Se cam schimbă situaţia, nu? Deja e un gest mai mult decât apreciativ la adresa persoanei respective.

Uite că în acest an, am posibilitatea să ofer cu mare drag două sticle de vin premium, de 20 de ani vechime, de la producătorul Vincon, originar din Vrancea, frumoasa zonă în care m-am născut, două sticle etichetate manual. Este vorba de vinurile Comoara Pivniţei şi Oenoteca de la Vincon.

comoara-pivnitei-portraitSticla de vin alb Comoara Pivniţei de la Vincon pleacă la Nicu, naşul şi prietenul meu vechi, mai vechi de 20 de ani şi căruia trebuie să-i mulţumesc pentru prea multe lucruri în viaţa asta.

Trebuie să-i mulţumesc că a fost mereu la locul potrivit atunci când am avut nevoie, să-i mulţumesc că mi-a deschis ochii pe online atunci când eu a trebuit să mă reinventez şi să schimb domeniul de activitate şi să-i mai mulţumesc pentru că este cel mai bun naş din lume, performanţă de care eu sunt foarte departe în legătură cu finii mei.

Mulţumesc, Nicu!

Sticla de vin roşu Oenoteca de la Vincon pleacă către un alt prieten bun a cărei traiectorie profesională sper eu că i-am influenţat-o. Evident, în bine. În egală măsură, este şi o sursă de inspiraţie pentru cei din jurul ei.

Este vorba de Diana, o proaspătă mămică căreia îi doresc tot binele din lume. E cea mai energică persoană din câte cunosc dar şi cea mai optimistă. Un optimism molipsitor care îţi aduce mereu o stare de bine.

Si mai ştiu că şi altcineva o să aprecieze foarte tare acest cadou pentru Diana: Adrian, sotul Dianei, un colecţionar de vinuri de calitate şi un fin cunoscător.

Să fii fericită, Diana şi să te bucuri de familia ta!

Iar acum, vă invit şi pe voi să spuneţi într-un comentariu, aici sau pe Facebook, cărei persoane din viaţa voastră i-aţi face cadou o sticlă de vin cu traditie şi de ce? Toate răspunsurile vor participa în concurs, iar câştigătorul ales prin tragere la sorţi, 2 sticle de vin de tradiţie de la Vincon – Comoara Pivniţei şi Oneoteca.

Aştept comentariile voastre până pe data de 7 decembrie, ora 12.00, când voi anunţa şi câştigătorul.

Succes!

Sticlă de vin Vincon

Comments (5)
  • Doar doua sticle de vin as putea oferi din suflet pana in acest moment al vieții mele: una nașului meu, cel care a fost mereu alături de mine încă din prima mea zi de viața, si încă este. Cea de-a doua, cu toată recunoștință mea, ți-aș oferi-o tie, Claudiu, pentru primul Crăciun din noua mea viața, Crăciun de poveste care îmi va rămâne in suflet pentru tot restul vieții mele. Mulțumesc bărbați minunați din viața mea!

    • Eu nu pot primi dar primesc cuvintele frumoase pentru care îţi mulţumesc mult, Marina 🙂 Să ai un Craciun de poveste şi anul ăsta!

  • Daca este sa ii ofer cuiva acest cadou frumos, as vrea sa il ofer cumnatului meu Catalin care are deja o colectie” frumoasa de sticle de vin, whiskey si cognac. Asa ca aceste doua sticle de vin nu s-ar plictisi, ar avea cu cine „vorbi”! 😉

  • Eu i as oferi o mamei. De ce? Pentru ca merita! 🙂 Am savura vinul impreuna, ca doua prietene, depanand amintiri. Nu mi ar ajunge tot spatiul de aici pentru a insira toate motivele pentru care o pretuiesc pe ea, draga mea prietena, mama.

  • Eu i as oferi fiicei mele, pentru simplul fapt ca exista si este prezenta in viata mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.