28th nov.

O premieră pentru mine, în tabăra #BizSMSCamp

Pentru mine, recent încheiata ediţie de #BizSMSCamp a fost una mai specială pentru că am avut prima prezentare din cadrul taberei în care am putut să povestesc, în premieră, cum am început eu blogging-ul şi cum m-am împărţit între blogging şi publishingîn aceşti 8 ani de activitate online.

#bizsmscamp

Dorinţa mea cu prezentarea a fost nu de a da sfaturi sau a învăţa pe cineva, ci de a transmite cum am făcut şi fac eu lucrurile, în speranţa că-i voi inspira pe unii dintre cei care mă ascultă. Mulţumesc Martei că mi-a dat un imbold să fac acest lucru. Exact de asta am avut nevoie.

Da, emoţiile au fost mari pentru că am ieşit mult din zona de confort şi am fost în stare să stau în faţa unor oameni cu realizări notabile în online, oameni care fac parte din ceea ce înseamnă tabăra #bizsmscamp, una foarte dragă mie.

Eu spun că am transmis şi altceva, nu doar emoţie, iar lucru pe care l-am transmis, în urma feed-back-urilor primite, a fost autenticitate, o autenticitate care caracterizează proiectele mele, #masinadefamilie fiind cel mai bun exemplu dar care caracterizează şi modul meu de exprimare, în general.

O altă satisfacţie venită din tabără este aceea că oamenii cărora le-am recomandat să vină în tabără, de-a lungul timpului şi care au şi venit, au confirmat că au avut parte de o experienţă memorabilă, iar mulţi dintre ei deja aparţin acestei mari familii #bizsmscamp continuând să vină ediţie de ediţie în tabără.

În rest, ce să vă zic despre actuala ediţie? Că am avut nişte dezbateri pe cinste, constructive între bloggeri, agenţii şi branduri, că Sărbătorile au venit mai devreme, tocmai pentru faptul că am fost copii cuminţi, că Mister Cabral ne-a emoţionat cu o prezentare de suflet. Că am câştigat pentru prima oară concursul de brief-uri? Sau că petrecerile şi activările au fost memorabile? Oricum, nu aş putea cuprinde prea tare esenţa taberii. Trebuie să vii şi să trăieşti lucrurile la faţa locului.

#BizSMSCamp – ediţia de vară

Apropos, următoarea ediţie de #bizsmscamp va avea loc în vară, în perioada 6-9 iulie 2017, tot la Pârâul Rece, iar înscrierile deja au început. Locurile sunt limitate.

Şi dacă nu ştiţi ce înseamnă #bizsmscamp, iată doar câteva sfaturi pentru cei care urmează să vină în tabără, din partea celor care tocmai au participat la ediţia de iarnă, via Ionuţ Tecuceanu, într-un video de tradiţie care încheie fiecare tabără si care exprimă de fiecare dată foarte bine sentimentele cu care pleci şi de ce revii:

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.