22nd nov.

Ziua Bloggerilor la Teatrul Masca cu piesa Nastasia

Îmi aduc aminte de prima ediţie a Zilei Bloggerilor la Teatrul Masca, în martie 2011, atunci când am reuşit alături de prietenii din DreamTeam să umplem sala din bulevardul Uverturii – am văzut piesa „Sluga la doi stăpâni”, o comedie de Carlo Goldoni – şi să punem bazele unei prietenii de durată cu oamenii sufletişti de la Masca.

Şi cam tot de atunci, de fiecare dată când ajung la Teatrul Masca, mă simt ca acasă. E şi aproape de mine şi am fost primit de fiecare dată cu mult drag. Să amintesc câteva dintre proiectele desfăşurate la Teatrul Masca – unele dintre ele la care am şi ajutat la organizare – din 2010, de când îi cunosc si până acum: spectacole cu Dance World, trupa de dans în care dansează Ana mea şi evenimentele anuale Târgul de Jucării şi Iepuraşul la Masca. Nu mai pun la socoteală nenumăratele piese de teatru văzute, multe dintre ele în avanpremieră…

Teatrul MascaIeri, la cea de-a 5-a ediţie a Zilei Bloggerilor la Teatrul Masca, am văzut în avanpremieră piesa NASTASIA, după G.M. Zamfirescu, un spectacol, aşa cum este anunţat, „la care vei râde și vei plânge alături de niște actori pe care credeai că-i cunoști dar care te vor surprinde încă o dată! NASTASIA, un spectacol de și cu Mihai Mălaimare!”

Da, chiar aşa a fost. Am văzut multe piese la Masca şi am crezut că ştiu de ce sunt în stare actorii conduşi de Mihai Malaimare. Numai că m-am înşelat. Iar. A fost diferit şi de data asta. Dar nu vreau să vă zic mai mult. Vă zic doar că o să-l vedeţi pe Maestrul Mihai Mălaimare într-o postură inedită. Atât!

Spectacolul ,,NASTASIA” deschide noua stagiune de interior.
Biletele au fost deja scoase la vânzare şi se pot achiziţiona ONLINE, de pe www.masca.ro.

Distribuție

Cristina Panait –Nastasia
Eugen Fetescu – Vulpașin
Robert Poiană – Luca
Alina Crăiță – Safta
Maria Panainte – Paraschiva
Laura Dumitrașcu –Vecina
Valentin Mihalache – Soțul vecinei
Amalia Popa –Niculina
Alex Floroiu – Ionel
Alina Bondoc – Domnica
Cristiana Savu – Sultana
Mădălin Mladinovici – Tănăsica
Mihai Mălaimare – Lăutarul

Regia: Mihai Mălaimare

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.