16th nov.

MINI Cooper S și un episod diferit din #masinadefamilie

Ieri, am plecat în cel mai nebun episod din #masinadefamilie  – episodul numărul 28 – la bordul unui MINI Cooper S, un episod – după cum o să şi vedeţi – fără copii. Da, doar noi, ăştia mari. Am profitat că cele mici sunt la o competiţie internaţională de dans şi lipsesc vreo săptămână, iar în consecinţă ne facem de cap.

MINI Cooper S

Hai, dragi părinţi, să nu-mi spuneţi că nu vreţi, măcar din când în când, să mai evadaţi un pic fără cei mici, că nu vă cred. Ştiu că o să ne ia dorul repede de ele – asta-i mai clar ca lumina zilei – dar şi să fi stat acasă singuri nu era vreo treabă. Aşa că, am preferat să plecăm singurei.

Cu ce altceva mai e diferit actualul episod? Păi, o să fie unul dintre cele mai lungi episoade, atât ca timp, cât şi ca distanţă, iar companion plăcut o să ne fie simpaticul MINI Cooper S, primul model de la MINI pe care îl conduc şi unul dintre modelele pe care le-am vizat mereu pentru un test.

MINI Cooper S

Modelul pe care tocmai l-am luat în teste este MINI Cooper S cu o capacitate de 1.998 cm cubi, 192 de CP şi cutie automată Steptronic.

Vorba lor: automobil mic, distracţie mare. Da, cam asta ne aşteaptă. În rest, portbagaj mic, cât pentru 2 trolere, fără spaţiu prea mare pentru locurile din spate – nu e cazul – şi mult spatiu şi confort pentru locurile din faţă, pentru noi. Doar pentru noi doi 🙂 La care adaug cei doar 131 de km parcurşi atunci când am luat-o în test. Cu alte cuvinte, cred ca suntem primii care o testăm!

Foarte tare cum sunt echipările de la MINI: Salt, Pepper şi Chili. Echiparea modelului nostru este Chili şi se anunţă una foarte „picantă”, plină de senzaţii hot, celelalte niveluri de echipare – salt şi pepper – fiind mai soft, ca să zic aşa. Suntem nebuni. Ba nu. Suntem Chili 🙂

Despre aceste echipări dar şi alte detalii, în articolul de feed-back, după test. Până atunci, ne puteţi urmări pe Facebook şi Instagram.

Test anterior, episodul cu numărul 27: BMW X5 xDrive30d. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect, le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie tocmai a câştigat locul 2 la Webstock Awards, cel mai mare eveniment de Social Media din România, la categoria Blogger’s Projects. Episodul 28 din #masinadefamilie este susţinut de către Kooperativa 2.0 (suport Social Media), MINI Romania şi Hotel Continental Forum Oradea.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.