9th nov.

S-a deschis noul patinoar în aer liber din centrul comercial Veranda

Pentru cei din zona Obor, s-a deschis primul patinoar în aer liber din zonă, în cadrul noului centru comercial Veranda. Acesta are o suprafață de 650 de metri pătrați și este deschis zilnic.

foto-patinoar-veranda

Pentru noi e cam departe, nu prea avem treabă pe acolo dar am zis să scriu pentru cei din zonă şi să salut cum se cuvine o astfel de investiţie, în contextul în care, pentru copiii noştri, avem în continuare prea puţine terenuri de spot, bazine de înot, patinoare sau piste de atletism.

Când vine vorba de patinoar, noi mergem lângă parcul Moghioroş sau la AFI Cotroceni, iar Ana mea deja mă ameninţă că vrea să-şi facă chiar ziua la patinoar. De ce nu? E chiar o opţiune sănătoasă de petrecere a timpului liber în sezonul rece.

Patinoar Veranda, alte detalii

Revenind la patinoarul din Veranda, acesta este deschis în fiecare zi, între orele 10:00 și 22:00, iar cu prețul unui bilet, vizitatorii pot petrece o zi întreagă pe patine. Accesul costă 15 lei de luni până joi, iar de vineri până duminică, prețul este de 20 de lei. În același timp, iubitorii acestui sport pot opta pentru un abonament lunar sau pentru tot sezonul.

Că tot vorbeam de zile de naştere…Sărbătoriții au acces gratuit, în timp ce grupurile de peste 10 persoane beneficiază de reduceri. Mai multe detalii despre ofertele existente sunt disponibile pe pagina de Facebook a patinoarului Veranda – www.fb.com/patinoarveranda.

Vizitatorii au opțiunea de a închiria de aici și patinele, pentru doar 15 lei întreaga zi. De asemenea, cei care doresc să se inițieze în tainele acestui sport, pot găsi și instructori.

Esplanada exterioară va găzdui în viitor o serie de evenimente dedicate comunității din Obor, precum un târg de Crăciun și spații pentru practicarea sporturilor în aer liber pe timpul verii.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.