8th nov.

Primul meu video editat – detalii despre tehnologia DriveGuard de la Bridgestone

DriveGuard - Claudiu Ciobanu

Aşa cum vă spuneam săptămâna trecută, pe 25 şi 26 octombrie am ajuns la Roma la evenimentul de lansare al noilor anvelope DriveGuard de la Bridgestone, singurele anvelope care după o pană îţi permit să rulezi în continuare pe o distanţă maximă de 80 de kilometri, la o viteză de deplasare de maxim 80 de km/h.

Mai jos o să vedeţi detalii despre inovaţia şi tehnologia DriveGuard şi testele pe care le-am făcut pe circuitul European pentru testare Bridgestone, de la Aprilia, situat la 30 de km de Roma.

E primul meu video editat de dimensiuni mai mari. Am primit un pic de ajutor, recunosc. Am mai lipit eu vreo 2, 3 video până acum dar nu am făcut chestii semnificative. Ei bine, chiar dacă sunt încă la pitici, cu acest video aş putea spune că mi-am dat doctoratul, iar editarea video creează dependenţă 🙂

Scuzaţi stângăciile şi exprimările dar eu cred că video explică bine despre ce e vorba în propoziţie:

Anvelopele Bridgestone DriveGuard pot fi montate pe aproape orice maşină dotată cu un sistem TPMS (Tire-Pressure Monitoring System) care te atenţionează auditiv şi vizual, în bord, atunci când unul dintre pneuri îşi pierde aerul. Sistemul TPMS este obligatoriu în Europa la noile mașini începând cu noiembrie 2014. Anvelopele Bridgestone DriveGuard sunt disponibile în Europa în 19 dimensiuni de vară și 11 de iarnă – de la 185/65 R15 până la 245/40 R18.

Alte detalii în articolul iniţial: http://claudiuciobanu.eu/2016/11/03/anvelope-driveguard-de-la-bridgestone/.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.