4th nov.

Râdem, glumim dar tabăra #bizsmscamp se apropie

Da, mai sunt ceva mai mult de 2 săptămâni şi începe tabăra de iarnă, tabăra de Social Media bianuală organizată de prietenii de la Revista Biz. Evident că am spus deja prezent, astfel că voi participa pentru a 6-a oară la #bizsmscamp, în perioada 24 – 27 noiembrie, la Pârâul Rece, lucru pe care vi-l recomand cu mare căldură.

Recomand tabăra celor care au legătură cu zona de Social Media pentru că tabăra este locul unde se mănâncă Social Media pe pâine, timp de aproape 4 zile, locul unde de întâlnire al ABC-ului Social Media format din Agenţii – Bloggeri – Companii, deci locul potrivit în care trebuie să fii.

#bizsmscamp

Dacă îţi spun că e a 12-a ediţie de #bizsmscamp, probabil o să te dai un pas în spate şi o să zici: Wow! Tabăra de Social Media se organizează de 6 ani şi deja s-a ajuns la ediţia cu numărul 12? Da, ăsta chiar e semn de consecvenţă şi, mai ales, semn că se întâmplă lucruri acolo, în cele aproape 4 zile de tabără.

Şi stai liniştit, nicio ediţie nu seamănă cu alta, în fiecare ediţie eşti pus în pericolul să înveţi lucruri noi şi foarte utile pentru tine. La fiecare ediţie numărul participanţilor a fost din ce în ce mai mare, iar la ultimele două ne-am cazat în 3 hoteluri. Oare de ce interesul ăsta? Pentru că eşti lângă cei care te interesează şi poţi să comunici relaxat cu ei, cu o bere în mână, lipsiţi de scorţoşenia de office de fiecare zi şi vorbind direct şi aplicat.

Asta e marea diferenţă adusă de conceptul #bizsmscamp: oricât de antisocial ai fi, în aproape 4 zile ajungi să cunoşti pe toată lumea, iar cei cu care eşti foarte aproape să faci un contract sau să pui bazele unei relaţii sunt acolo, foarte aproape de tine, receptivi şi foarte dornici să te asculte. Altfel, nu ai încotro. Atmosfera specială din tabără te obligă 🙂

De fiecare dată, cam jumătate dintre cei care participă sunt aceeaşi, iar jumătate sunt oameni noi, veniţi pentru prima oară în tabără, aşa că nici din punctul ăsta de vedere nu trebuie să-ţi faci probleme. Sunt şi mai vechi, dar sunt şi mai noi participanţi la tabără.

Despre petrecerile din fiecare seară şi despre numeroasele activări ale brandurilor prezente nu vreau să-ţi spun nimic. Ce se întâmplă în tabără, rămâne în tabără…şi pe grupul de Facebook al taberei. Dar nu-ţi face probleme, o să poţi să le duci 🙂

Deci, aşa cum spuneam la cea de-a 10 ediţie, acum un an, mişcă-ţi fundul în tabără! Nu o să-ţi pară rău, ai numai de câştigat. Mai sunt câteva locuri dar să ştii că nu te aşteaptă foarte mult. Te poţi încrie AICI, iar apoi ne vedem în tabără, joi pe 24 noiembrie!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.