3rd nov.

Ciudat tare filmul ăsta cu Doctor Strange

Nici măcar nu ştiu cu ce să încep. Chiar dacă e un film Marvel, cu producţia Doctor Strange, a cărui avanpremieră am văzut-o aseară, parcă au dus fantezia prea la extrem. Am ameţit, la un moment dat şi nu prea mai puteam urmări desfăşurarea lucrurilor.

Dar poate doar la mine a fost senzaţia asta. Oricum, filmul a atins şi laturi mai puţin abordate în alte producţii Marvel, cum e spiritualitatea şi chestii gen mintea vindecă trupul. Ăsta e un punct interesant şi de urmărit la noul film Doctor Strange.

Vrăjitorii, magie, schimbări de dimensiune, întoarceri în timp, mister şi alte chestiuni mistico-fantastice vă va ţine captivat dacă sunteţi un fan al acestui gen de filme. Evident, că nu e un film greu dar chiar şi aşa nu este un film care poate fi văzut de copii, din cauza unor scene mai dure.

În plus, parcă filmul ăsta are mai multe faze comice decât celelalte filme Marvel, inclusiv celebrul teaser de la final care anunţă, cumva, ce aventuri urmează. Se ştie că toate producţiile Marvel au scene de umor dar Doctor Strange s-a întrecut pe sine.

Fascinanta poveste a doctorului Stephen Strange, un maestru al artelor mistice, îşi are originile, ca toate producţiile Marvel, în benzile desenate, poveste ce a început încă din 1963. Iar acum, că tot „i-au dat viaţă”, personajul Doctor Strange va apărea, cu siguranţă, în marea gaşcă de eroi Marvel şi o să-l vedem, probabil, în vreo serie viitoare de Avengers.

Filmul Doctor Strange este distribuit de Forum Film România şi va avea avanpremiera azi, 3 noiembrie 2016, fiind disponibil în format 3D, IMAX 3D şi 4DX 3D.

doctor-strange-poster

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.