Epoca de Piatră
31st oct.

O lecție de istorie aplicată pentru copii despre Epoca de Piatră

Voi ce ştiţi despre Epoca de Piatră? Ziceţi primul lucru care vă vine în minte despre Epoca de Piatră. Mie primul lucru care îmi vine în minte legat de Epoca de Piatra e clipul care arată cum se făcea un selfie în acea perioadă. Adică ăsta:

Ei bine, lăsând gluma la o parte, puteţi afla mai multe despre acea perioadă, alături de copiii voştri, în cadrul Mall Promenada care şi-a propus să aducă Epoca de Piatră înapoi în București. Expoziția interactivă și educativă STONE AGE KIDS din Promenada propune copiilor o lecție de istorie aplicată despre cum au trăit oamenii în Epoca de Piatră.

stone-age-kids-expozitie

Mall Promenada îi invită pe cei mici într-o aventură creativă și educativă care îi va transporta direct în Epoca de Piatră pentru a descoperi informații inedite despre aceasta prin activități interactive și educative în cadrul expoziției Stone Age Kids. Această expoziție este organizată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, în perioada 30 octombrie – 4 decembrie 2016, zilnic între orele 9:00 și 20:00, pe tot nivelul 1 al centrului comercial Promenada.

Prețul unui bilet în cadrul expoziției Stone Age Kids este 15 Lei/ copil, iar pentru grupurile mai mari de 15 copii prețul este de 10 Lei/ copil, bilete pot fi achiziționate de la biroul Info Point.

Contact pentru rezervări şi alte detalii: rezervari@promenada.ro sau +40 726 377 978. BILETELE de acces se achiziționează doar de la biroul INFO POINT Promenada, situat la parter.

Mai multe detalii despre evenimentele și ofertele mall Promenada pot fi descoperite pe promenada.ro sau pe pagina de Facebook.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.