28th oct.

BMW X5 ne promite senzații tari în acest week-end

N-am odihnă, nu am somn. Eu toamna nu dorm. Ca să mă exprim mai plastic. Cert e că azi, de #masinadefamilie se lipeşte un nou model spectaculos – BMW X5 – acum când nici nu s-a uscat cerneala de la ultimul articol đin proiectul #masinadefamilie şi ne promite senzaţii tari pentru acest week-end. Episodul 27.

6

Asta am vrut în aceasta perioadă: să accelerez un pic şi să aduc mai multe model în proiect. De ce? Vă las pe voi să descoperiţi pentru că urmează noi surprize.

Aşadar, al doilea model de la BMW din proiect, după modelul BMW Seria 2 de astă varăa fost să fie noul BMW X5, mai exact BMW X5 xDrive30d, cu motor diesel de 2.993 litri, 259 CP şi cutie automată, care cu toate opţionalele de pe el are un preţ final de nu mai putin de 96.612 euro, TVA inclus. OMG! Va fi cel mai scump model pe care l-am avut în teste, ever!

Noul BMW X5 este un Sports Activity Vehicle (SAV), un model premium pe care abia aştept să-l descopăr. Printre altele, noul BMW X5 ne aşteaptă cu un portbagaj cu o capacitate de cca 600 de litri, fără rabatarea banchetei spate. Înclusiv spaţiul generos pentru locurile din spate promite un confort sporit pentru fete care, mai mult ca sigur, vor dormi neîntoarse până la destinaţie.

Ne puteţi urmări pe Facebook şi Instagram!

Test anterior, episodul cu numărul 26: Nissan NP300 Navara Duble Cab. Toate episoadele proiectului #masinadefamilie şi alte articole legate de acest proiect, le găsiţi aici.

Proiectul #masinadefamilie tocmai a câştigat locul 2 la Webstock Awards, cel mai mare eveniment de Social Media din România, la categoria Blogger’s Projects. Episodul 26 din #masinadefamilie este susţinut de către Kooperativa 2.0 (suport Social Media), BMW Romania şi Hotel Rizzo.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.