25th oct.

Lugu-lugu și apoi Testul Barza

Mai întâi să vedem clipul de mai jos:

Pe bune, nu poţi, chiar nu ai cum să nu râzi sau să zâmbeşti măcar, după ce ai văzut clipul de mai sus cu lugu-lugu. Prima dată zâmbeşti datorită mesajului din clip şi a formei acestuia, apoi zâmbesti nostalgic cu gândul la cum a fost la tine cu testele astea, bineînţeles dacă e cazul şi ai trecut prin de-astea. Şi aici mă refer, în special, la tine, măi tăticule, măi 🙂

Chiar, îţi mai aminteşti?

Eu îmi aduc aminte cum am aflat că voi fi tată prima oară, iar apoi a doua oară dar recunosc că nu mai ştiu exact cum a fost cu testul ăsta. Aşa că, întrebând-o pe doamna mea, îmi spune doar atât: „Da, evident că testul Barza am folosit. Ce, nu mai ştii?” Ori sunt prea bătrân, ori am fost foarte emoţionat atunci şi am uitat cu totul.

Oricum ar fi, cu 2 dungi e de bine 🙂 Dacă e doar o dungă, bagă-te din nou la lugu-lugu! 🙂

Care-i faza cu testul Barza? Clipul are un mesaj pe atât de simplu, pe atât de eficient şi încurajează folosirea testului de sarcină. Şi pe bună dreptate pentru că Testul Barza este primul test de sarcină din România şi, după 20 de ani de la lansare, este în continuare cel mai apreciat test. 

Testul BARZA oferă rezultate rapide şi sigure prin cele mai precise, sensibile şi accesibile teste de sarcină, ovulaţie şi menopauză din România. Produsele BARZA sunt acreditate FDA si CE şi sunt recomandate de Societatea de Obstetrica şi Ginecologie din România.

Testul Barza

Două dungi vă doresc! 🙂

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.